James Bondin rooliin ei sittenkään valita näyttelijä Idris Elbaa? "Liian karski"

04.09.2015 17:45 - Senja Rapila

Idris Elban valinta uudeksi James Bondiksi on herättänyt maailmanlaajuista keskustelua. 

Uusimman James Bond:Trigger Mortis -novellin kirjoittaja Anthony Horowitz on todennut Avengers: Age of Ultron ja Mandela: Pitkä tie vapauteen -elokuvistakin tutun näyttelijä Idris Elban olevan liian katu-uskottava näytelläkseen kuuluisaa salaista agenttia.

Yleisesti Elban on uskottu kykenevän näyttelemään kuuluisaa 007 agenttia Daniel Craigin jalanjäljissä. Horowitz on kuitenkin onnistunut vakuuttamaan sanoillaan James Bondin luojan, Ian Flemingin, siitä, ettei Elba ole sopiva kyseiseen rooliin.

- Minun mielestäni Elba on hieman liian karski näytelläkseen kyseistä roolia. Minulla ei ole mitään ongelmaa hänen ihonvärinsä kanssa, mutta hän on vain mielestäni hieman liian "street" näytelläkseen Bondia, Horowitz ilmoitti.

Horowitz pahoitteli kuitenkin myöhemmin sanomaansa, ja tarkensi tarkoittaneensa sanomallaan Elban olemusta sarjassa Luther.

Elba on nyt jakanut omia ajatuksiaan Horowitzin kommenteista Instagramissa. Näyttelijä julkaisi kuvan uutisotsikosta ja kirjoitti kuvan alle: "Hymyile aina! Se ei vie energiaa eikä satuta! Opin tämän kaduilta!"


Lue myös: Hollywoodin pelottavimmat muodonmuutokset paljastettiin -15 mieleenpainuvaa suoritusta

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat