"Jennifer Aniston, oletko syönyt liikaa?" - mediajätin halveksiva artikkeli suututti lukijat

04.09.2015 13:15 - Rea Tallgren

Brittilehti Daily Mail luuli, että se voi arvostella ketä vaan ilman seurauksia. Näin ei kuitenkaan ollut, sillä lehden ylimielinen ja ilkeä artikkeli Jennifer Anistonin ulkomuodosta sai lukijat puolustamaan naista kiihkeästi. 

Jennifer Anistonin ulkonäkö sai Britannian luetuimman Daily Mail -lehden kielenkannat turhan löysiksi. Julkaisu arvosteli 46-vuotiaan kaunottaren ulkomuotoa otsikolla "Voi Jen, söitkö vähän liikaa häämatkallasi?"

Myös jutussa itsessään arvosteltiin Aniston "pyöristynyttä" ulkomuotoa. Julkaisun mukaan Anistonin treeniasu ei muun muassa "onnistunut peittämään sitä, että Aniston oli lihonut". 

Lukijat suuttuivat

Lehden ilkeä kulma menestyneen näyttelijättären ulkomuotoon sai lukijat hermostumaan. "Kuinka julma ja kammottava artikkeli", kommentoi eräs lukijoista jutun alle. Kommentti nousi äkkiä suosituimmaksi, ja siitä onkin tykännyt jo yli 5500 ihmistä. 

Daily Mail sulki jutun kommentointimahdollisuuden, mutta avasi sen pian uudestaan. Lähes kaikki lukemattomista kommenteista arvostelevat artikkelia kovin sanoin. Yksi summaa monen mielipiteen kommentoiden artikkelin olevan pelkkää "kiusaamista."

Nämä kuvat saivat Daily Mailin arvostelemaan Frendit-tähteä kovin sanoin:


Lue myös: Lihavuussairauden omaava nainen julkaisi alusvaatekuvan: "Olkaa tekin ylpeitä vartaloistanne"

Kilpailut

Uusimmat