Jennifer Aniston teki pilan radiojuontajalle - sai miehen itkun partaalle

26.11.2014 17:15 - Susanna Karttunen

Anistonin uskottavat näyttelijänlahjat saivat brittiläisen radiojuontajan täysin pois tolaltaan.

Radioaseman BBC Radio Onen juontaja Scott Mills päätti tehdä juontajaparilleen Chris Starkille julman pilan Hollywood-tähti Jennifer Anistonin kanssa naisen saapuessa Lontooseen haastatteluun.

Mills antoi Anistonille tehtäväksi esittää työkaverilleen vaikeinta ja kamalinta haastateltavaa ikinä. Stark oli silminnähden hermostunut jo haastattelun alkaessa, mutta Aniston ei epäröinyt käyttää näyttelijänlahjojaan saadakseen miehen pois tolaltaan.

Alkuhöpinöiden jälkeen nainen alkoi vastailla tiukkasävyisesti ja haukkui Starkin esittämiä kysymyksiä äärimmäisen epäsopiviksi. Hermostunut radiojuontaja näytti pian siltä, että voisi purskahtaa itkuun. Miehen aidon ahdingon huomannut Aniston oli äärimmäisen helpottunut, kun Mills lopulta vihdoin saapui huoneeseen ja paljasti kyseessä olleen hänen ja Anistonin pila.

Lämminsydäminen näyttelijätär pyyteli tempausta toistuvasti anteeksi ja näytti olevan äärimmäisen pahoillaan siitä, kuinka hän sai miehen aivan murtumisen partaalle.

Haastattelun voit katsoa alta.

Vaikka Aniston on tavallisesti ihana haastateltava, on hänkin kertonut vihaavansa tiettyjä kysymyksiä. Lue täältä, mitä ne ovat.

Kilpailut

Uusimmat