Jesse James avautuu erostaan Kat Von D:stä

27.07.2011 08:04 - Rea Tallgren

Realitytähti ja tatuointitaiteilija Kat Von D ilmoitti eilen eronneensa kihlatustaan Jesse Jamesista. Nyt myös James on avannut sanaisen arkkunsa asian tiimoilta.

Erouutinen tuli yllätyksenä ihmisille, sillä vielä hetki sitten pariskunta suunnitteli kovasti häitä tämän vuoden puolelle. Kat Von D ilmoitti erosta Twitterissä. James sen sijaan ennätti kommentoimaan asiaa People-lehdelle.

- Olen hyvin surullinen, koska rakastan häntä, mies tilitti.

Jamesin mukaan syy eroon oli välimatka. Mies asui suhteen ajan Teksasin Austinissa, kun taas tatuointiliikkeensä arjesta kertovaa realityohjelmaa tähdittävä Von D asui Los Angelesissa, jossa liike sijaitsee.

Kat Von D vihjasi Twitterissä eron takana olleen mahdollisesti muutakin. Nainen nimittäin kirjoitti, että kunnioituksesta Jesseä ja tämän perhettä kohtaan hän ei suostuisi kommentoimaan asiaa enempää.

Pari alkoi seurustella viime vuoden elokuussa ja kihlautui tammikuussa. James on tullut tutuksi The West Coast Choppers -realityohjelmasta, mutta myös avioliitostaan näyttelijä Sandra Bullockin kanssa. Tuolloin James jäi kiinni pettämisestä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat