Kuva: AOP

Julkkiskokki Gordon Ramsay toi 17-vuotiaan tyttärensä avecina punaiselle matolle - mikä kaunotar!

27.02.2017 20:45 - Rea Tallgren

Gordon Ramsayn julkisuuskuva on kova ja teräväkielinen, mutta isänä hän vaikuttaa lempeältä ja rauhalliselta.

Gordon Ramsay, 50, tunnetaan melkoisena rääväsuuna ja esimerkiksi kokkikokeilailleen mies antaa monien mielestä turhankin kipakkaa palautetta ohjelmassaan Kauhukeittiö. Myös muita mies on läksyttänyt vuosien aikana verbaalisen lahjakkaasti esimerkiksi ohjelmassaan Kurjat kuppilat. 

Lukuisista ohjelmista tuttu ja terävällä kielellään ja monilla ravintoloillaan miljoonaomaisuuden tienannut Gordon tunnetaan kuitenkin myös lempeänä perheenpäänä, jolla on neljä lasta vaimonsa Tanan kanssa. Kaksikko on ollut naimisissa jo 21 vuoden ajan. 

Tana ja Gordon Ramsay (kuva: AOP)

Silloin tällöin Gordonin lapset saavat nauttia isänsä julkisuudesta. Niin tapahtui tällä kertaa, kun Ramsay saapui Elton Johnin hulppeisiin bileisiin Los Angelesissa. Avecikseen Ramsay oli ottanut 17-vuotiaan tyttärensä Hollyn, joka oli pukeutunut kauniiseen, nudenväriseen iltapukuun ja maalannut huulensa tummiksi. Kauniit, pitkät hiuksensa Holly oli laitattanut löysille laineille. 

Juhlissa seurattiin Oscar-gaalaa julkkismaailman kerman kanssa ja paikalla olivat niin Orange Is the New Black -tähti Ruby Rose kuin esimerkiksi huippumalli Heidi Klumkin

Katso kuva Hollyn kauniista lookista alta. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Oscar-moka sekoitti internetin - katso miten Twitterissä reagoitiin

Lue myös: Näyttelijä-kaunotar saapui Oscar-gaalaan ilman alushousuja - todellinen vilautusvaara

Kilpailut

Uusimmat