Kardashianin siskot laittavat miehiä vaihtoon - pettämisskandaali ja koripalloilijaihastus

07.07.2015 07:15 - Eeva Rajala

Kourtney Kardashian on jättänyt miesystävänsä ja Khloé Kardashian näyttää löytäneen uuden ihastuksen kohteen.

Kourtney Kardashian on eronnut viime viikonloppuna miesystävästään Scott Disickistä sen jälkeen, kun näki salaa otettuja kuvia miehen juhlinnasta Monte Carlossa. Kuvissa mies nähdään läheisissä tunnelmissa julkkisten suosiman stailistin Chloe Bartolin kanssa. Kourtney oli samaan aikaan omien ystäviensä kanssa Malibussa. Voit katsoa salakuvat täältä!

Kolmen lapsen hyvinvointi tärkeintä

Lähteen mukaan Disick on kuljeskellut ympäriinsä kertoen ihmisille olevansa sinkku. Disick ei ole ollut kotona kuukauden juhlaputken jälkeen, ja Kardashian laittoi suhteen poikki nähdessään intiimit kuvat. Kourtney Kardashianilla ja Scott Disickillä on kolme yhteistä lasta, 5-vuotias Mason, 3-vuotias Penelope ja 6 kuukauden ikäinen Reign.

- Kourtney on aina ottanut Scottin takaisin ja ollut hänen rinnallaan, mutta nyt kolmen lapsen kanssa tilanne on eri. Kourtney haluaa tehdä sen, mikä on lapsille parasta, lähde kertoo E! Newsille.

Kourtney ja Scott ovat seurustelleet vuodesta 2006 lähtien. Vuonna 2010 he erosivat lyhyeksi aikaa, kun Kourtney uskoi Scottilla olevan alkoholiongelma. Alkoholinkäyttö rauhoittui hetkeksi, mutta mies meni hoitoon uudestaan tämän vuoden maaliskuussa.

Khloélla uusi mies?

E! Online -sivuston mukaan Khloé Kardashianilla näyttää olevan uusi mies. Khloé nähtiin tanssivan läheisissä tunnelmissa NBA-koripalloilija James Hardenin kanssa Las Vegasissa Yhdysvaltain itsenäisyyspäiväviikonloppuna. Videolla kaksikko näyttää viihtyvän toistensa seurassa. Seuraavana päivänä Khloé ja Harden bongattiin hotellin edestä samassa ryhmässä odottamassa autokyytiä. Katso video tanssihetkistä tästä! (E! Online)

Khloé Kardashian meni naimisiin NBA-koripalloilija Lamar Odomin kanssa vuonna 2009. Parin avioero on vireillä, mutta he ovat edelleen lain silmissä naimisissa.


Lue myös: Kim Kardashianin hääkuva jäi kakkoseksi - katso 2,5 miljoonaa tykkäystä Instagramissa kerännyt otos

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat