Kasmir, onko suosio nostanut pissan jo päähän?

20.09.2014 22:15 - Eeva Rajala

Muun muassa Vadelmavene-kappaleestaan tuttu Kasmir on juuri julkaissut esikoisalbuminsa, mutta mies on saanut kylpeä suuressa suosiossa jo ennen albumia.

Kasmir voitti The Voicen Kesähitti -kilpailun ja on heittänyt kesän aikana laajasti keikkaa. Monille artisteille nopea nousu suosioon voi nostaa myös pissan päähän. Onko nesteet nousseet Kasmirin päähän?

- Ei kyllä itse asiassa. Enemmänkin tuntuu vain tosi, tosi ihanalta, että kova duuni palkitaan jossain vaiheessa. En jotenkin usko millään, että minulla voisi nousta nesteet hattuun. Kyllä tässä aika tukevasti seistään maan pinnalla, Kasmir kertoo Voicelle.

Kasmir kertoo, että hän on tehnyt musiikkia jo pitkään eri bändien kanssa. Nyt on meneillään viidestoista vuosi musiikin tekemisessä. Mutta mikäli jossain vaiheessa pissa uhkaa nousta hattuun, löytyy maan pinnalla palauttaja hyvinkin läheltä.

- Kyllä löytyy ihan heti samasta taloudesta. Tyttöystävä monesti muistuttaa, että jos ilmestyy häivähdyskin pientä k-päisyyttä, niin se pitää karsia heti pois. Mutta ei ole toistaiseksi vielä tarvinnut tehdä mitään, Kasmir kertoo.

AMK Dropout -niminen debyyttialbumi julkaistiin perjantaina. Voicella on käynnissä Kasmir-kisa. Lue asiasta lisää täältä!

Kilpailut

Uusimmat