Kuva: AOP

Khloé Kardashian on hoikempi kuin koskaan - onko vieläkään tyytyväinen itseensä?

30.05.2016 16:45 - Rea Tallgren

Kardashianin klaanin kolmanneksi vanhin kaunotar nauttii uudesta vartalostaan täysillä ja pukeutuukin nykyään seksikkäämmin kuin koskaan aiemmin.

Khloé Kardashian, 31, tunnetaan Kardashianin reality-perheen kenties sanavalmiimpana ja rääväsuisimpana jäsenenä. Nainen ei epäröi olla rehellinen puheissaan ja niinpä hän onkin aikaisemmin myös myöntänyt kokevansa itsensä usein jättiläiseksi siskojensa rinnalla. 

Khloé itse on lähes 178-senttinen, kun puolestaan hänen siskonsa Kourtney, 37, on vain 152-senttinen ja Kim, 35, 160-senttinen, 18-vuotias siskopuoli Kyliekin on vain 167-senttinen. Ainoa, joka siskoksista pääsee samoihin mittoihin Kourtneyn kanssa on häntä kymmenen vuotta nuorempi, mallina uraa luova Kendall

Tiellä kohti tyytyväisyyttä

Khloé on muokannut vartaloaan hitaasti mieluisammaksi itselleen ja lisäksi hän on tehnyt töitä itseluottamuksensa kanssa. Nainen julkaisi muun muassa kirjan, joka kantoi nimeä Strong Looks Better Naked, eli "Vahva näyttää alasti kauniimmalta."

Tuoreiden kuvien perusteella Khloé on treenannut itsensä kiinteämpään kuntoon kuin koskaan aiemmin. Hän myös nauttii selvästi uudesta ulkomuodostaan ja pukeutuukin tätänykyä lähes pelkästään ihoaan suorastaan nuoleviin vaatteisiin. 

Saa nähdä, riittääkö muodonmuutos Khloélle, vai pyrkiikö hän vieläkin dramaattisempaan muutokseen?

(kuva: AOP)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

(kuva: Splash)

Kilpailut

Uusimmat