Kim Kardashian julkaisee selfie-kirjan – mukana 2 000 kuvaa

25.10.2014 20:15 - Eeva Rajala

Kim Kardashianin uuden kirjan nimeksi tulee Selfish.

Kirjaan ei mahdu muuta kuin Kim Kardashianin ottamia selfie-kuvia. Selfish-kirjasta tulee paksu, 352-sivuinen, ja ideanikkarina taustalla on ollut Kim Kardashianin aviomies Kanye West. Kirja julkaistaan joulun alla.

- Kanye keksi koko konseptin ja nimen. Hän tutustutti minut kustantajaan ja mietin, että tämä on todella hyvä idea. En voi käsittää, miksen itse keksinyt tätä, Kardashian kertoo Evening Standard -lehdelle.

Kardashian kiistää, että kirja olisi turhamainen. Hänen mukaansa kirja kertoo kuvilla hänen elämästään ja miten hän näkee modernin maailman.

- Olen ottanut selfie-kuvia jo kauan. Nykyään se nähdään turhamaisena, mutta se alkoi sillä, että minulla oli kamera mukana ja halusi ikuistaa muistoja. Kirjan kuvat ovat vuosikymmenen ajalta, Kardashian kertoo.

Kardashian kertoo myös, että täydellisen selfien ottoon saattaa mennä aikaa. Hän usein ottaakin useita kuvia, jotta paras mahdollinen löytyy. Kirjaan on naisen mukaan tulossa myös niitä niin sanottuja pilalle menneitä selfie-kuvia.

Kerroimme aiemmin hämmentävästä videosta, joka on kuvattu Kardashianin ollessa 13-vuotias. Katso video täältä!

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat