Kolme viikkoa synnytyksestä - raskausajan sixpackistaan tutuksi tullut malli julkaisi uuden kuvan

06.05.2015 11:15 - Rea Tallgren

Sarah Stage on hämmentävän timmi tapaus - ja oli sitä myös koko raskautensa ajan. Nyt naisen kropassa ei näy enää jälkeäkään raskaudesta.

Kerroimme aiemmin Sarah Stagesta, mallikaunottaresta, joka herätti suunnattomasti huomiota julkaisemillaan raskausajan alusvaatekuvilla. Viimeisillään raskaana kuvissa poseeraava malli esitteli sikspäkkinsä tiukkoja reunoja ja tietyissä kulmissa raskausvatsa olisi saanut jäädä täysin huomaamatta. Esimerkiksi alla olevassa kuvassa nainen oli raskausviikolla 37.

Nyt niin kritiikkiä kuin ylistystäkin kiinteydellään kerännyt nainen on ehtinyt totutella äitiyteen jo kolmen viikon ajan. James Hunter -poikansa kanssa useita kuvia julkaissut tumma kaunotar on nyt julkaissut itsestään tyrmäävän kuvan valkoisissa bikineissä. Kuvan perusteella naisessa ei ole nähtävissä enää jälkeäkään raskaudesta.

Moni epäili naisen raskausajan kiinteyden syynä olevan se, että vauva olisi ollut poikkeuksellisen pieni. Näin ei kuitenkaan ollut, sillä vauva oli täysin normaalikokoinen.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat