Maailman hauskin mies Ismo Leikola antaa erikoisen parisuhdevinkin

18.12.2014 22:45 - Susanna Karttunen

Ismo Leikola kertoo myös hurmaanneensa vaimonsa hauskalla olemuksellaan.

Maailman hauskimmaksi henkilöksi Yhdysvalloissa lokakuussa valittu Ismo Leikola puhui Voicelle huumorin merkityksestä parisuhteessa. Hän kertoo vitsikkyyden olleen tärkeässä osassa hänen hurmatessaan aikanaan vaimonsa.

- Rouvani arvostaa huumoria todella paljon ja pitää stand upista ja muutenkin komiikasta. Hän on myös hyvin valikoiva sen suhteen. Joten kyllä se varmasti vaikutti, että olin aika hauska, mies sanoo.

Leikolan mielestä samanlainen huumorintaju on äärimmäisen tärkeää parisuhteessa. Ihan kaikkea molempien ei kuitenkaan tarvitse pitää hauskana.

- Huumorintajun ei tarvitse olla samanlainen kokonaan, mutta yhtymäkohtia siinä täytyy olla, että voi oikeasti pitää hauskaa. Totta kai voi olla, että jonkinlainen huumori toimii vain toisella osapuolella, hän sanoo.

Koomikko on huomannut tämän myös tarkkailemalla keikoilleen tullutta yleisöä. Hänellä tulee mieleen myös eräs parisuhdevinkki.

- Stand up -yleisössä näkee silloin tällöin pariskuntia, joissa toinen osapuoli nauraa ja toinen on nyrpistynyt. On hyvä mittari parisuhteelle, että menee katsomaan stand uppia ja huomaa, onko samalla aallonpituudella. Ei kuitenkaan pidä erota, jos löytyy yksi vitsi, josta toinen tykkää ja toinen ei, Leikola kertoo.

Kilpailut

Uusimmat