Naisyleisöä villitsevät Hunksit rauhoittelevat mustasukkaisia miehiä: Katso video

23.09.2014 15:53 - Senni Loikala

Voicen iltapäivän juontajat haastattelivat Hunks-komistuksia ja sai heidät lähettämään terveisiä naisyleisön mahdollisesti mustasukkaisille kumppaneille.

Hunks-komistukset löytyvät The Voice Risteilyltä yhtä varmasti kuin kalat vedestä. Tämän todistivat viime torstaina Voicen iltapäivän Lauri Kottonen ja Noora Hautakangas, jotka nappasivat kaksi kokoonpanon miestä, Petterin ja Matiaksen, haastatteluunsa.

Kottonen ja Hautakangas utelivat miehiltä, mitkä asiat Hunks-showssa vetoavat heidän mielestään eniten naisiin. Petteri pitää heidän salaisuutenaan aitoutta ja energiaa, jota on vaikea feikata. Matias näkee myös vähäisellä pukeutumisella olevan osansa.

- Kun pikkusen lähtee paitaa raottamaan, ainahan se luo hyvää fiilistä yleisöön, Matias sanoo.

Hautakangas pyysi miehiä lähettämään terveisiä mahdollisille mustasukkaisille miehille, joiden tyttöystävät kuolaavat kuumia Hunkseja.

- Tämä on pelkkää showta. Me ei olla varastamassa kenenkään tyttöystäviä. Naisten ja miesten tulisi molempien vaan nauttia showsta, pienestä flirtistä ja pilkkeestä silmäkulmassa, kertoo Matias.

Petterin mukaan Hunkseilla on eräänlainen lupa olla esityksen aikana tavallista villimpiä. Sen jälkeen heistä ei kuitenkaan ole vaaraa kenellekään, sillä hyvä fiilis on tärkeää miesten työssä.

Kilpailut

Uusimmat