Oikeusasiakirjat julki: Bill Cosby myöntää huumanneensa teinitytön ja käyttäneensä häntä hyväksi

07.07.2015 11:15 - Rea Tallgren

Rakastettu koomikko Bill Cosby myöntää oikeudenasiakirjoissa, että hän on hankkinut käyttöönsä reseptilääkkeitä, joiden avulla hänen on ollut tarkoitus huumata nuoria naisia ja harrastaa heidän kanssaan seksiä.

Suomessakin supersuosittu ja rakastettu koomikko Bill Cosby joutui elämänsä myllytykseen viime vuoden lopulla, kun yhä useampi nainen alkoi tulla julkisuuteen kertoen joutuneensa joko Cosbyn ahdistelemaksi tai raiskaamaksi. Kertomuksissa toistui sama kaava: Cosbyn kerrottiin huumanneen naiset ja sitten raiskanneen tai yrittäneen raiskata heidät.

Cosby kielsi julkisuudessa kaikki syytökset. Nyt julkaistut oikeudenasiakirjat vuodelta 2005 kuitenkin paljastavat Cosbyn myöntäneen hankkineensa reseptilääkkeitä tarkoituksenaan huumata nuoria naisia ja harrastaa heidän kanssa sitten seksiä - eli suomeksi sanottuna raiskata heidät.

Cosby myöntää antaneensa lääkettä yhdelle 19-vuotiaalle tytölle ja harrastaneensa tämän kanssa sitten seksiä. Miehen omien sanojen mukaan kyseessä ei ollut raiskaus, vaikka tyttö oli huumattu. Lisäksi Cosby tunnustaa antaneensa lääkkeitä "muutamille muillekin ihmisille", mutta kieltäytyy kommentoimasta, johtivatko nuo kerrat seksin harrastamiseen.

Cosbyn asianajajat yrittävät saada oikeusasiakirjat pidettyä salaisina, mutta oikeus päätti toisin. Sen mukaan Cosby on rakastettu koomikko, jota moni on ihaillut vuosikymmeniä ja siksi on vain oikein, että kyseiset asiat tulevat julki.


Lue myös: Miten ihmiset suhtautuvat nähdessään väkivaltaa? Hätkähdyttävä video osoittaa

Lähteet: Daily Mail ja Variety

Kilpailut

Uusimmat