One Directionista yllättäen lähtenyt Zayn Malik rikkoi vihdoin Twitter-hiljaisuutensa

21.04.2015 08:15 - Rea Tallgren

Yhden maailman suosituimmista poikabändeistä hiljattain jättänyt Zayn Malik ei ole kommentoinut eroa yhtyeestä tai omia tuntemuksiaan siitä sosiaalisessa mediassa. Nyt mies on kuitenkin avannut sanaisen arkkunsa.

One Direction -yhtyeestä yllättäen kuukausi sitten lähtenyt Zayn Malik, 22, ei ole puhua pukahtanut Twitterissä lähtönsä jälkeen. Nyt nuori mies on kuitenkin rikkonut Twitter-hiljaisuutensa.

"Haluan kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet rinnallani nämä viimeiset viikot... te tiedätte kyllä, keitä olette." mies twiittasi.

Twiittiä on twiitattu edelleen yli 300 000 kertaa.

Malik ei ole viihtynyt kameroiden edessä eroilmoituksen jälkeen. Paparazzit ovat bonganneet miehen viettävän aikaa lähinnä kihlattunsa, laulaja Perrie Edwardsin kanssa. Tuoreeseen gaalaan nuorimies osallistui äitinsä kanssa (kuva yllä).

Malik kertoi aiemmin, että vaikka päätös lähteä yhtyeestä ei ollut helppo, mutta tuntui silti oikealta. Lue lisää tästä. Kerroimme myös One Directionin julkaisseen ensimmäisen promokuvansa ilman Malikia. Kuvassa nuoret miehet näyttivät kaikkea muuta kuin onnellisilta. Katso kuva tästä.

Kilpailut

Uusimmat