One Directionista yllättäen lähtenyt Zayn puhuu vihdoin: "Sydämessä tuntuu oikealta"

27.03.2015 13:40 - Rea Tallgren

Zayn Malik on nyt kommentoinut ensimmäistä kertaa tällä viikolla skandaalin aiheuttanutta shokkieroaan menestysyhtye One Directionista.

Zayn Malikin lähtö järkytti One Direction -yhtyeen fanit tällä viikolla pahanpäiväisesti. Media on kertonut nuoren miehen  jättäneen yhtyeen, koska hän ei koskaan ole halunnut olla kuuluisa. Toisaalta jotkut lähteet kertovat, että Malik olisi saanut potkut yhtyeestä päihdeongelmiensa vuoksi.

Malik kommentoi eroa yhtyeestä ensimmäistä kertaa lausunnossa, jonka hän julkaisi keskiviikkona. Lausunnon mukaan liiallinen julkisuus ei sopinut hänelle.

"Haluan vain olla normaali 22-vuotias nuorimies, joka saa tehdä asioita ilman, että minua jatkuvasti tarkkaillaan." hän selitti.

Hän myös kertoi, että sinnitteli pitkään yhtyeessä, vaikka ei ollutkaan enää onnellinen.

"Sinnittelin, sillä en halunnut fanien tuntevan, että petän heidän luottamuksensa." mies tunnusti pyytäen samalla anteeksi faneiltaan, jotka ovat surullisia eroilmoituksesta.

Hän myös sanoi, että toivoo bändin muille pojille pelkkää hyvää.

"Tiedän, että he tulevat jatkossakin olemaan maailman paras yhtye."

Tänään brittilehti The Sun on julkaissut ensimmäisen haastattelun, jonka mies on eroilmoituksen jälkeen antanut.

- Minusta tuntuu siltä, että minulla on nyt enemmän valtaa omasta elämästäni kuin koskaan. Minun täytyi tehdä päätös, joka tuntuu sydämessä oikealta, nuori mies sanoo nyt.

Malik kertoo kokevansa, että teki oikein niin itsensä kuin bänditovereidensakin kannalta. Hän kuvailee uunituoreessa haastattelussa viihdemaailmaa hulluksi, villiksi ja hieman sairaaksikin.

- Minusta tuntuu nyt hyvältä, hän summaa.

Lähteet: Metro ja Independent

Kilpailut

Uusimmat