Orange Is the New Black on tämän hetken siistein sarja - vastaus teinitytön kuvaan todistaa asian

08.07.2015 08:15 - Eeva Rajala

19-vuotias opiskelijatyttö sai ”rangaistuksen”, kun tunkeili Orange Is the New Black -sarjan vanhalla kuvauspaikalla.

Television katsojat ovat ottaneet Orange Is the New Black -sarjan vastaan avosylin myös Suomessa. Moni pitää sarjasta vieläkin enemmän hiljattaisen tempauksen vuoksi.

19-vuotias elokuva-alaa opiskeleva Samantha Gardella päätti vierailla sarjan vanhalla kuvauspaikalla New Yorkissa Rocklandin vanhassa lasten psykiatrian laitoksessa. Kuvauspaikalla vierailu oli helppoa sillä, sairaalan edessä ei ollut lukittua porttia, joka olisi ollut esteenä. Lisäksi mikään rakennuksista ei ollut lukittuina.

Gardella kertoi Huffington Post -lehdelle, että paikalla parveili myös muita sarjan faneja ihmeissään siitä, että alueelle pääsi. Gardella kävi alueella kolmesti, mutta hänelle oli tämän jälkeen sanottu kohteliaasti, että jos ei enää tulisi alueelle.

Rangaistus fantastisten kuvien ottamisesta

Alueella ollessaan Gardella otti kuvia tapahtumapaikoista, joista hänellä oli screenshot-kuvia mukanaan. Hän asetti kohtauksista otetut kuvat juuri oikeaan kohtaan maisemaa ja otti omat muistokuvat. Tyttö julkaisi kuvia tumblr-palvelussa ja kuvat saivat hetkessä paljon positiivista palautetta.

Myös sarjan Twitter-tilillä huomattiin kuvat, ja tilillä julkaistiinkin tytölle osoitettu rangaistulappu, jonka allekirjoittajana toimii sarjan vanginvartija John Bennett. Rangaistuslapussa luki teksti:

Tapauksen yksityiskohdat:
Laiton saapuminen Litchfieldin kasvatuslaitoksen kuvauspaikalle.
Fantastisten kuvien ottaminen, joissa on mukana OITNB:n kohtauskuvia.
Julkaisi kyseiset kuvat omalla Tumblr-tilillään.


Lue myös: Orange Is the New Black -tähti on siviilissä täysin erilainen näky - katso

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat