Paparazzikuvat herättivät epäilyksen: Pettikö Scott Disick Kourtney Kardashiania lomalla?

03.07.2015 11:32 - Rea Tallgren

Tuoreista paparazzikuvista voi päätellä ainakin sen, että Scott Disick viihtyi lomallaan hyvin läheisissä merkeissä entisen ihastuksensa kanssa.

Scott Disickillä on kolme lasta kumppaninsa, seurapiiri- ja reality-tähti Kourtney Kardashianin kanssa. Kardashianien elämää seuraavaa sarjaa katsovat tietävät, että pariskunnan suhde on välillä hyvinkin tulinen ja esimerkiksi Kourtneyn kolmannesta raskaudesta kuullessaan Disick oli kaikkea muuta kuin iloinen. 

- Minä en kestä tätä vastuuta! mies tuolloin valitti.

Tänä vuonna Disickillä on ollut tavallista vaikeampaa. Hän on ollut vieroituksessa alkoholiongelman takia. Sieltä palattuaan hän vannoi olevansa kuivilla, mutta jo pian hänen kuvattiin juhlivan yökerhossa kosteasti pikkutunneille asti.

Tuoreet salakuvat miehestä on napattu Etelä-Ranskassa, jossa hän lomaili ystäväporukkansa kanssa. Kuvissa mies nähdään hyvin läheisissä tunnelmissa julkkisten suosiman stailistin Chloe Bartolin kanssa.

Daily Mail kertoo, että 32-vuotiaalla Disickillä ja 25-vuotiaalla Bartolilla on ollut sutinaa ennen kuin Disick päätyi yhteen nykyisen kumppaninsa kanssa. Kuvat ovat saaneet ihmiset epäilemään, että Disick olisi heitetty ulos hänen ja Kourtneyn kotoa. Toiset ovat sitä mieltä, että kuvat todistavat miehen pettäneen Kourtneytä lomallaan, toiset taas epäilevät niiden todistavan, että hän kenties olisi tällä hetkellä vapaa mies.

"Lienee kuitenkin selvää, että Kourtney halunnee keskustella miehensä kanssa siitä, mitä kuvissa tapahtuu, kun hän näkee ne", Daily Mail kirjoittaa.

Katso kuvat alta.


Lue myös: Kim Kardashianin hääkuva jäi kakkoseksi - katso 2,5 miljoonaa tykkäystä Instagramissa kerännyt otos

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat