Pariskunta pikana naimisiin: 5 asiaa Naya Riveran uudesta sulhosta

24.07.2014 09:05 - Katariina Näreaho

Glee-tähden tuore aviomies on monelle melko tuntematon.

Kerroimme aiemmin Naya Riveran pikahäistä Ryan Dorseyn kanssa, joka yllätti kaikki! Naya asteli alttarille Meksikossa vain muutamaa kuukautta sen jälkeen, kun hänen ex-kihlattunsa purki kihlauksen.

Mutta kuka kumma Ryan Dorsey oikein on ja miten hän on Nayan elämään ilmestynyt? Tässä viisi asiaa miehestä, joka on vielä monelle tuntematon.

1. Ryan on itsekin näyttelijä

Hän on työllistänyt itsensä näyttelijänä lyhytelokuvilla. Hänellä on myös ollut pieniä sivurooleja eri tv-sarjoissa, kuten Southlandissa. Hänen merkittävin roolinsa on kuitenkin vasta tulossa, sillä hän näyttelee vuonna 2015 ilmestyvässä Blood Father -elokuvassa. Leffan pääosassa nähdään muun muassa Mel Gibson ja Elisabeth Röhm.

2. Hän on syntynyt Länsi-Virginian osavaltiossa

Ryan on hyvin ylpeä juuristaan. Hänet on valittu vuonna 2011 amerikkalaisessa Cosmopolitan-lehdessä Länsi-Virginian kuumimmaksi poikamieheksi. Ryanin ystävä ilmoitti hänet äänestykseen mukaan ja kuvaili miestä näin: "Jos sinulla on huono päivä, Ryanin seura muuttaa mielesi paremmaksi."

Alun perin Ryan haaveili baseball-urasta, mutta lukiossa suunnitelmat muuttuivat. Hän päätyi näyttämölle ja rakastui esiintymiseen. Tämän jälkeen hän muutti New Yorkiin opistelemaan elokuva- ja tv-tekniikkaa.

3. Ryan on unelmoija ja sielultaan herkkä

Mies on ahkera Twitterin käyttäjä, eikä hän pelkää paljastaa unelmiaan ja suunnitelmiaan sosiaalisessa mediassa. Hän on kertonut löytäneensä elämälleen tarkoituksen ja seuraa tätä polkua nyt eteenpäin. Viime vuonna moni hänen unelmistaan toteutui ja hän aikoo jatkaa unelmointia vielä tänäkin vuonna, entistä suuremmin.

Hänen tavoitteensa ovat korkealla. Ryan aikoo päästä mukaan Golden Globe -gaalaan vuoteen 2016 mennessä, ehkä jopa ehdokkaaksi.

4. Naya ja hän ovat olleet ystäviä pitkään

Tuore aviopari tapasi toisensa ensimmäistä kertaa jo vuosia sitten Los Angelesissa. He ystävystyivät ja nyt ystävyys on syventynyt rakkaudeksi.

5. Leggingsit saavat Ryanin syttymään

Hän kertoi aikoinaan Cosmopolitanin haastattelussa, että naisten yllä trikoot, leggingsit ja sukkahousut näyttävät todella hyviltä hänen mielestään. Hän myös pitää naisella brasilialaisesta vahauksesta.

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat