Kuva: Senja Rapila

Pete Parkkonen iloitsee Tähdet, tähdet -ohjelman voitostaan: "Oops, I did it again"

28.11.2016 08:03 - Senni Loikala

Tähdet, tähdet -ohjelman finaalin voitti kolme levyä julkaissut suomalaislaulaja. Hän on aiemmin voittanut myös Tanssii tähtien kanssa -finaalin.

Pete Parkkonen, 26, on voittanut Tähdet, tähdet -viihdeohjelman kolmannen tuotantokauden. Parkkonen selätti sunnuntai-illan finaalissa toiseksi sijoittuneen Johanna Förstin 55 prosentin äänisaalillaan.

Ohjelman tuomari Maria Veitola totesi lähetyksessä, että Parkkonen menestyisi takuulla myös tekemällä englanninkielistä musiikkia ja esiintymällä ulkomaisilla areenoilla.

Parkkonen teki hauskan Instagram-päivityksen pian voittonsa jälkeen. Kuvassa mies on suihkussa ja kuvatekstissä viitataan Britneyn Spearsin megahittiin: "Oops, I did it again." Päivityksen alatunnisteessa lukee myös "kiitos."

Parkkonen voitti myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelman finaalin tanssiparinsa Katri Mäkisen kanssa vuonna 2014.

Idols-laulukilpailusta aikoinaan julkisuuteen noussut, sittemmin kolme albumia julkaissut Parkkonen kertoi tunnelmistaan Instagramissa myös ennen finaalilähetyksessä. Tuolloin hän kiitti ohjelman yleisöä huikeasta kokemuksestaan. Parkkonen kirjoitti näin: "Olen tosi ylpeä, että olen täällä. Haluan kiittää tästä uskomattomasta matkasta teitä kaikkia. Tämä on uskomatonta. Tämä ilta vielä."

Tähdet, tähdet -ohjelman ensimmäisen tuotantokauden voitti Jari Sillanpää ja toisen tuotantokauden oopperalaulaja Waltteri Torikka.

Lue myös: Pete Parkkonen musiikkityylinsä muutoksesta: "Rock pitää ryhtiäni pystyssä"

Lue myös: Pete Parkkonen kertoo elämänsä hirveimmästä hetkestä: "Sitten ei vain tiennyt mistään mitään"

Kilpailut

Uusimmat