Pharrell Williams murtui kyyneliin nähdessään musiikkinsa vaikutuksen

15.04.2014 11:15 - Katariina Näreaho

Oprah Winfreyn ohjelmassa vieraillut tuottaja-muusikko kyynelehti vuolaasti nähtyään, millaisen vaikutuksen hänen musiikkinsa on saanut aikaan.

Pharrell Williams on jakanut ilon ja onnellisuuden sanomaa ympäri maailman hyväntuulisella Happy-kappaleellaan. Alun perin Itse ilkimys 2 -elokuvan soundtrackille tehty kappale on noussut varsinaiseksi ilmiöksi, sillä lukuisat fanit ympäri maailman ovat lisänneet YouTubeen omia versioitaan biisin musiikkivideosta. Videoilla ihmiset haluavat esittää asioita, jotka tekevät heidät onnelliseksi.

Williams vieraili tällä viikolla Oprah Winfreyn ohjelmassa, jossa hän kertoi kappaleen suosion yllättäneen hänet täysin. Suosio kasvoi räjähdysmäisesti, kun artisti latasi nettiin Happy-kappaleen 24 tuntia kestävän musiikkivideon.

- Yhtäkkiä, boom! Ja kun sanon boom, tarkoitan että BOOOM! Aluksi olimme aivan ihmeissämme. Ja sitten huomasimme, että ihmiset alkoivat ladata omia videoitaan nettiin, Williams kertoo.

Winfreyn näytettyä miehelle, millaisen ilmiön hänen kappaleensa on saanut aikaan, liikuttui mies totaalisesti ilon kyyneliin.

Kilpailut

Uusimmat