Kuva: AOP

Pitkästä ja langanlaihasta huippumallista tehtiin näköis-Barbie - katso kuva nukesta

08.02.2017 17:15 - Senni Loikala

Yhdysvaltalaisesta huippumallista Gigi Hadidista tehtiin oma Barbie-näköisnukke.

Yksi maailman kysytyimmistä huippumalleista Gigi Hadid, 21, iloitsi tiistaina Instagramissa siitä, että hänestä on tehty oma Barbie-näköisnukke.

Hadid julkaisi päivityksen yhteydessä kuvan omasta näköisnukestaan. Se on oikeanpuoleinen otoksen kahdesta nukesta ja näyttää todella prikulleen Hadidilta.

En voi uskoa, että se olen minä!”, Hadid kirjoittaa päivityksen yhteydessä. Päivitys on kerännyt yli 1,1 miljoonaa tykkäystä keskiviikkoiltapäivään mennessä.

Hadid kertoo Instagramissa myös, että hänen näköis-Barbiensa esitellään tänään Tommy Hilfigerin muotinäytöksessä. Myös Hadid esiintyy mallina kyseisessä näytöksessä. Tiedossa ei ilmeisesti ole, tuleeko Hadidin näköisnukke myöhemmin myös myyntiin.

Sopiiko roolimalliksi lapsille?

Vaikka monet ovat ilahtuneet Hadidin kiitollisuudesta omasta näköisnukesta, saattavat jotkut ajatella, antaako huippumallilta näyttävä nukke lapsille realistisen ja terveen kuvan naisen kehosta. Healthy Celeb -sivuston mukaan erittäin kauniilla Hadidilla on pituutta 178 senttiä ja painoa 58 kiloa.

Katso alta Hadidin päivitys omasta näköis-Barbiestaan. Onko huippumallilta näyttävä Barbie sinusta hyvä ele lelufirmalta vai pitäisikö sinusta lapsille antaa realistisempia ”esikuvia” naisvartalosta?

Jos kuva ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Lue myös: Gigi Hadidin poikaystävä viittasi pariskunnan seksielämään - kuin Fifty Shades of Greystä!

Lue myös: Leluvalmistaja julkaisi kuvia uudesta Ken-nukesta - terveempi roolimalli pojille

Lue myös: Miltä kuulostaa, kun mallisiskokset Gigi ja Bella Hadid räppäävät? Katso video

Kilpailut

Uusimmat