Reality-pariskunta yllättää avoimella haastattelullaan: "Olemme tuhlanneet kaikki rahamme"

19.08.2014 08:17 - Rea Tallgren

Reality-pariskunta Heidi Montag ja Spencer Pratt myöntävät tuoreessa haastattelussa, että heillä ei todellakaan ole enää käytössään rajaa ylimääräisiin huvituksiin.  

Heidi Montag ja Spencer Pratt tulivat tunnetuksi The Hills -ohjelmasta, jossa saatiin seurata nuoren parin kriisejä - ja toisinaan myös onnen hetkiä. Vaikeuksista huolimatta kaksikko pysyi yhdessä. Tänä päivänä he ovat olleet jo vuosia naimisissakin.

Kaukana menneisyydessä ovat kuitenkin ne päivät, jolloin kaksikko eli Hollywood-unelmaa.

- Saatoin kirjoittaa kaverille vaikka 50 000 dollarin shekin, koska hänellä oli vaikeaa, muistelee Spencer tuoreessa haastattelussa.

Toiselle ystävälleen mies kertoo lahjoittaneensa kaikki vaatteensa, kun tämä tarvitsi asiallisia vaatteita töihin. Lisäksi pariskunta kertoo vieneensä ystäviään lomille ja tarjonneensa runsaille joukoille esimerkiksi parhaita samppanjoita baareissa.

- Me vain luulimme, että rahaa tulee aina tulemaan lisää, Spencer myöntää tuoreessa haastattelussa.

Jos kaksikko saisi mennä ajassa taaksepäin, he eivät tuhlaisi rahojaa silmittömästi.

- En halua edes ajatella sitä, Heidi tunnustaa.

- Nyt minä vain laittaisin kaikki rahat pankkiin ja kävisin vaikka siellä ihailemassa niitä, Spencer harmittelee.

Pariskunnalla ei enää olekaan jäljellä uran huippuhetkillä tahkotuista hurjista rahasummista juuri mitään.

- Meidän olisi pitänyt ajatella tulevaisuutta ja sitä, että ehkä me joskus haluamme vaikka talon tai lapsia, kaksikko tunnustaa ja sanoo, ettei heillä oli tällä hetkellä käytössään enempää rahaa kuin keskiverrolla amerikkalaispariskunnalla konsanaan.

Katso video avoimesta haastattelusta alta tai tästä.

Jos pystyt samaistumaan pariskunnan tarinaan siitä, kuinka helppoa rahaa on tuhlata, kannattaa sinun lukea kahdeksan helppoa vinkkiä rahan säästämiseksi. Lue vinkit tästä.

Kilpailut

Uusimmat