Rita Ora: Ihmisillä on väärä käsitys minusta

28.08.2014 14:45 - Susanna Karttunen

Laulaja Rita Ora kertoo, että ihmisillä on hänestä vääränlainen käsitys. Vaikka juhliminen on iso osa neitokaisen arkea, on työ kuitenkin etusijalla.

Rita Ora puolustelee itseään väitteiltä, joiden mukaan hän olisi keskittyneempi rakkauselämäänsä kuin työn tekoon.

- Kaikki puhuvat rakkauselämästäni, mutta he eivät tiedä elämästäni yhtä paljon kuin minä. Juhlin paljon, mutta teen myös ahkerasti töitä. En juhlisi, jos en tekisi töitäni. Pystyn löytämään työn ja huvin väliltä tasapainon, myös näyttelijänä tunnettu nainen kertoo.

Brittiläinen neitokainen haluaa muistuttaa kritisoijiaan, että on vasta nuori nainen.

- Ihmiset unohtavat, että olen 23-vuotias tyttö. Mitä minun ikäiseni normaalit tytöt tekevät? He ovat yliopistossa ja deittailevat, Ora sanoo.

DJ Calvin Harrisista eronnut kaunotar joutui hiljattain perumaan sovitun esiintymisensä Teen Choice Awardseissa eksänsä kurjan tempun vuoksi. Oran oli määrä esittää tapahtumassa kappaleensa I Will Never Let You Down, mutta kappaleen tuottanut Harris kielsi hänen esiintymisensä. Ora kertoi kuitenkin, ettei häntä tyrmätä noin helpolla.

- Myönnän, että elän hetkessä. Olen impulsiivinen ja spontaani. Mutta minulla on silti arvoja. Olen paljon tekemisissä vanhempieni kanssa ja siskoni työskentelee minulle, hän kertoo.

Uutisoimme aiemmin Oran mietteistä rakkaudesta. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Female First

Kilpailut

Uusimmat