Kuva: AOP

Säihkyvä huippumalli Cindy Crawford, 50: "Naisille ei anneta lupaa ikääntyä"

20.12.2016 20:00 - Elisa Jalasjoki

Kaunotar kertoo olevansa sinut sen kanssa, ettei tulee enää näyttämään parikymppiseltä.

Entinen huippumalli Cindy Crawford, 50, avautuu New Beauty -lehden tuoreessa haastattelussa julkisuuden henkilöiden kohtaamista ulkonäköpaineista. Yhdeksi koko maailman kauneimmista naisista tituleerattu kaunotar toteaa tietävänsä, ettei enää ole kaksikymmentä.

En kaipaa elämääni sitä, että ihmiset kommentoivat Instagram-kuviini ainoastaan sitä, etten näytä enää samalta kuin parikymppisenä, nainen toteaa tiukasti. 

Kaunotar toteaa tietävänsä asian itsekin. Ikinuorelta näyttävä kaunotar puhuukin avoimen rehellisesti myös siitä, kuinka hankalaa jatkuvassa valokeilassa eläminen voi olla.

- Mitä ikinä teenkin, en tule enää näyttämään kaksi- tai kolmekymppiseltä. Ainoa mitä haluan, on näyttää upealta viisikymppiseltä. Harrastan liikuntaa, syön terveellisesti ja pidän erittäin hyvää huolta ihostani, Crawford kertoo. 

- Naisille asetetaan jatkuvasti paineita tehdä jotakin sellaista, mikä ei ole mahdollista. Meille ei anneta lupaa ikääntyä. Mielestäni kyse onkin siitä, että tavoitteenamme tulisi olla näyttää upealta huolimatta siitä, minkä ikäisiä olemme, nainen tilittää. 

Vuodet eivät Crawfordin kasvoilla kuitenkaan näy. Katso alta kuva säihkyvästä kaunottaresta nykypäivänä, sekä muutama vuosikymmen aiemmin. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: 50-vuotias Cindy Crawford on jumalainen näky bikineissään - katso

Lue myös: Cindy Crawfordin 14-vuotias mallitytär näyttää päivä päivältä upeammalta - katso

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat