Kuva: Mikko Räsänen

Sanni yllättää: viikko radiojuontajana!

29.06.2016 15:10 - Mikko Räsänen

Laulaja Sanni kokeilee kesätyönä, miten hänen puhetaitonsa sopivat radiojuontajan ammattiin.

Hittilaulaja Sannia nähdään ja kuullaan heinäkuussa KISS-radiokanavan vierailevana juontajana. Uusi pesti mahtui kiireisen laulajan arkeen, koska kyse on vain viikon mittaisesta juontopestistä 18.-22. heinäkuuta. 

Vaikka Sanni on vieraillut radioissa lukemattomia kertoja haastateltavana, on tilanne nyt täysin toinen, kun hän siirtyykin vieraan paikalta juontajaksi. 

- Olen aina tykännyt radiohaastiksista ja ollut ennenkin vierailevana juontajana. Odotan hauskaa läpänheittoa ja sekoilua studiossa. Tulee kiva viikko, Sanni kertoo.

Mikä uudessa työssä tulee olemaan haastavinta?

- Se, että muistan pysyä asiallisena. Jos minut päästää mikin ääreen, ei voi ikinä tietää mitä sieltä suusta tulee ulos. Mutta luottavaisin mielin lähden ottamaan haasteen vastaan.

Aivan yksin Sanni ei joudu studiossa olemaan, vaan hänellä on juontajaparina KISSin Jenni Haapala. Hän odottaa jännityksellä yhteistä viikkoaan Sannin kanssa.

- Sannissa on tietty määrä tuttua ja turvallista naapurintyttöä, mutta jo sininen tukkakin paljastaa sen naapurintytön sisällä piilevästä villistä rempseydestä. Odotan innolla, mitä viikko tuo tullessaan.

Jenni Haapala on KISSin juontaja. (kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Jenni Haapala: "Sen mainoksen kuuleminen oli elämäni käännekohta"

Liity KISSin Facebook-ryhmään täällä.

Kilpailut

Uusimmat