Sara Forsberg saa vihaviestejä netissä: "Tappouhkausmeininkiä!"

01.06.2015 23:45 - Eeva Rajala

Yhdysvalloissa uraa rakentava Sara Forsberg tietää, millaista ihmisten palaute voi pahimmillaan olla. 

Sara Maria Forsberg on saanut jo runsaasti palautetta tekemisistään, vaikka ura on kestänyt vasta reilun vuoden. Forsberg kertoo Voicelle, että mieltä on lämmittänyt erityisesti musiikkialan ihmisiltä tulleet kehut.

Paras palaute Renny Harlinilta

Forsberg nauttii palautteesta.

- Se on mahtavaa koska tulen sellaisesta taustasta, etten ole ikinä ennen ammattimaisesti laulanut. Kun tulee isoilta tekijöiltä palautetta, se tuntuu vaan sairaan hyvältä, Forsberg kertoo.

Parhaana palautteena hän kuitenkin pitää ohjaaja Renny Harlinin hänelle sanomaa kehua.

- "Olet sinä kyllä melkoinen komedienne". Siitä tuli hyvä fiilis. Renny on hyvä tyyppi, Forsberg hehkuttaa.

"Tappouhkausmeininkiä"

Forsberg ei kuitenkaan ole kuullut pelkkiä kehuja. Naisen mukaan ihmiset tulevat vain harvoin sanomaan loukkaavia asioita päin naamaa, mutta netissä asioita kommentoivat eivät ole säästelleet sanojaan. Forsbergin mukaan netissä erityisesti nuorten on helppo kirjoittaa anonyyminä.

- Se voi olla pahimmillaan tappouhkausmeininkiä. Täytyy pitää vain mielessä, ettei kukaan tulisi henkilökohtaisesti oikeassa elämässä sinun eteesi sanomaan "Hei, sä oot ihan surkea, toivottavasti kuolet." Ei kukaan sano sellaista. Pitää vain muistaa, että he ovat siellä oman tietokoneensa varjoissa ja huutelevat, muttei niihin pidä keskittyä, Forsberg selventää.

Forsberg muistuttaa Paula Vesalan taannoisesta haastattelusta, missä Vesala oli sanonut, että on ihmisiä, jotka tekevät, ja on ihmisiä, jotka kommentoivat muiden tekemisiä.

Forsberg kuuluu mielellään niihin ihmisiin, jotka tekevät.


Lue myös: Sara Forsberg: Burnout tulee ehkä myöhemmin

Kilpailut

Uusimmat