Sean Pennille satelee pisteitä - hehkuttaa rakkauttaan Charlize Theroniin

29.01.2015 22:45 - Eeva Rajala

Näyttelijä Sean Penn on herättänyt ihmetystä kommenteillaan, jotka saattavat loukata ex-vaimoja Madonnaa ja Robin Wrightia.

Sean Penn ei nimittäin pidä aiempia avioliittojaan oikeina avioliittoina, sillä on nykyään paljon tietoisempi erinäisistä asioista.

- Sanotaan, että olen ollut naimisissa kahdesti aiemmin, mutta sellaisissa olosuhteissa, joissa tiesin vähemmän kuin nykyään. Joten en edes harkitsisi kolmatta avioliittoa, pitäisin mahdollista uutta avioliittoa ensimmäisenä liittona. Pidän kyllä siitä perinteestä, Penn kertoo Esquire-lehdelle.

Penn on ollut naimisissa kahdesta aikaisemmin, Madonna kanssa lyhyesti 80-luvulla ja Robin Wrightin kanssa 14 vuoden ajan ennen vuoden 2010 avioeroa. Nykyään Penn seurustelee näyttelijä Charlize Theronin kanssa. Heidän kihlautumisestaankin on huhuttu, mutta pariskunta ei ole vahvistanut asiaa. Penn olisi kuitenkin valmis avioliittoon Theronin kanssa.

- Kyllä menisin naimisiin uudestaan. Olen rakastunut ja kotihan on siellä, missä sydän on, eikö? Penn kysyy.

54-vuotias näyttelijäkomistus myöntää yllättyneensä, että löysi uuden rakkauden näinkin myöhäisellä iällä.

- Olen yllättynyt siitä, että olen rakastunut. Olin 53, kun aloimme seurustella, ja olen vihdoin alkanut tajuamaan, miksi en ole aiemmin ollut onnellinen suhteessa. Kun tällä iällä törmää ihmiseen, josta välittää, on se tunne intohimoisempi, syvempi, aidompi ja onnellisempi kuin aikaisemmat. Nyt on paljon romanttisempaa ja tyydyttävämpää olla suhteessa, Penn pohtii.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat