Suomalaismuusikkoa ahdistaa ihmispaljous: "Olen erakko"

25.02.2015 17:15 - Senni Loikala

Voice selvitti, millainen suhde Jonne Aaronilla on Helsinkiin. Artisti paljastaa ahdistuvansa hieman tullessaan  pääkaupunkiin. 

Tampereella asuvaa muusikkoa Jonne Aaronia, 31, alkaa ahdistaa, kun hän tulee Helsinkiin. Ei sietämättömän paljon, mutta kuitenkin.

- Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, minua alkoi ahdistaa semisti tämä ihmispaljous ja kiire. Olen pohjimmiltani sellainen tyyppi, että tykkään olla yksin. Olen vähän sellainen erakko, Jonne myöntää.

Laulajan suhtautuminen pääkaupunkiin on muuttunut vuosien myötä. Ennen positiivisia tunteita Helsinkiä kohtaan oli huomattavasti vähemmän kuin nykyään, vaikka ei laulaja vieläkään varsinaisesti hurmioissaan kaupungista ole.

- Helsinki on kaunis kaupunki. Olen oppinut soolourani aikana enemmän ja enemmän tykkäämään siitä. Ennen kävin tekemässä promootioita ja sitten äkkiä kotiin. On minulla ehkä vieläkin vähän samaa, mutta kuitenkin on auennut silmät uusien ystävien ja ihmisten ansiosta. Aikaisemmin olen ollut ehkä ahdasmielisempi uusia asioita kohtaan, Jonne kertoo.

Tampereen kasvatti Jonne Aaron ei voi kuvitella muuttavansa Helsinkiin. Hän pitää asumista pääkaupungissa kalliina, mutta hän pitää myös omalla autolla liikkumista siellä hankalana.

- Minulla on oma auto ja tykkään kulkea autolla keikoille. Helsinki ei ole niin autoilijan paikka ja täällä on aika vähän autopaikkoja, hän sanoo.

Laulajan sydän kuuluu Mansesterille, joten hänen kotinsa on ja pysyy siellä.

- Kyllähän minä olisin jo muuttanut Helsinkiin, jos olisin. Mutta en näe tarvetta, koska minulla on kaikki Tampereen suunnalla; minulla on mökki, ystävät, koti ja sukulaiset siellä, Jonne kertoo.

Seuraava artikkeli: Jonne Aaron suunnittelee kielenvaihtoa: "Haluan tehdä isoja kansainvälisiä hittejä"

Kilpailut

Uusimmat