Kuva: AOP

Suosikkilaulaja Michael Bublé jätti alkoholin 4 vuotta sitten - "En tiedä, mitä kohtuullisuus on"

26.09.2016 17:15 - Senja Rapila

Kauniista joululauluistaan tunnettu laulaja luopui alkoholista sen jälkeen, kun se alkoi vaikuttamaan hänen terveyteensä negatiivisesti.

Laulaja Michael Bublé, 41, luopui alkoholin käytöstä noin neljä vuotta sitten, kun hänellä diagnosoitiin "holiday heart syndrome" eli vapaasti suomennettuna "lomasydän-oireyhtymä", joka voi ilmetä muuten terveillä henkilöillä stressin tai huonojen elämäntapojen myötä juhlakautena joulun ja uudenvuoden välillä. Oireyhtymä aiheuttaa sydämen rytmihäiriöitä ja voi aiheuttaa sydänkohtauksen.

Oireyhtymässä on yleistä, että sydämen syke kohoaa huimiin lukemiin silloin kun juo alkoholia, joten Bublé kertookin, ettei ole koskenut alkoholiin enää diagnoosin jälkeen.

- En juonut enää koskaan, en edes pientä huikkaa. Siitä on jotain neljä vuotta. Rakastin sitä, rakastan sitä vieläkin, hän kertoi.

Ennen alkoholista luopumista amerikkalainen suosikkilaulaja tunnettiin railakkaasta elämäntyylistä, johon harvemmin kuului alkoholittomia iltoja.

- Mietin paljon sitä, kuinka kertoisin tämän tarinan. Todellisuus on se, että satunnainen juhliminen ja polt... No, ihan sama, Bublé aloitti haastattelussa, mutta keskeytti lopulta tarinansa.

Ei ole koskaan ottanut vain yhtä olutta

Haven't Met You Yet -kappaleestaan tunnettu artisti kertoo, ettei ymmärrä yhden oluen juomista. Hän on sitä mieltä, että jos alkoholia aikoo juoda, sitten sitä juodaan kunnolla.

- En tiedä, mitä kohtuullisuus on. Elämäni aikana en ole koskaan ottanut vain yhtä olutta. Kuka haluaa yhden oluen? Jos menen ystävieni kanssa ravintolaan ja he tilaavat oluen, kysyn, että yhdenkö meinasit vain ottaa? Eikö oluen juominen ole tarkoitettu siihen, että voit olla hieman humaltunut ja tuntea olosi onnelliseksi? Se on - tai oli - taivaallista.

Lähde: Female First

Lue myös: Tuntematon mies tarttui huippumalli Gigi Hadidiin kadulla - pelottava hetki tallentui videolle

Kilpailut

Uusimmat