Synnytys jätti traumat Jersey Shore -tähteen: Kieltäytyy seksistä

19.08.2014 17:33 - Katariina Näreaho

JWoww kertoo pelkäävänsä raskaaksi tulemista. Siksi lemmenleikit saavat jäädä nyt pitkäksi aikaa.  

Jenni "JWoww" Farley sai reilut viisi viikkoa sitten esikoisensa. Pienen Meilani-tytön synnytys ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti. Kokemuksesta teki entistä rankemman sitä edeltänyt raskausaika, joka oli myös tuoreelle äidille yhtä taistelua. Lisää Farleyn kokemuksista voit lukea täältä.

Jersey Shore -sarjasta tutuksi tullut nainen kertoikin, että aikoo jatkossa adoptoida. Hän haluaa miehensä Roger Mathewsin kanssa toisen lapsen, mutta synnyttäminen ei ole hänelle enää vaihtoehto.

- Synnytykseni oli hirveä kokemus, Farley kertoi Huffington Postille.

Synnytys eteni äärimmäisen nopeasti. Kun Meilani päätti tulla, Farley ei ollut ehtinyt saada kunnollista kivunlievitystä ja oli tuolloin kahdestaan sariaalahuoneessa miehensä kanssa.

- Hän suorastaan juoksi ulos ja otti mukanaan kaiken mahdollisen ja minä tunsin sen. Se oli kamalin kipu, jonka olen koskaan tuntenut. Pelkään todella paljon tulla raskaaksi uudelleen.

Farleyn intiimialuetta jouduttiin korjaamaan repeytymisten takia. Hän kävi hiljattain lääkärintarkistuksessa, jossa todettiin kaiken olevan nyt kunnossa. Siltikään Farley ei halua alkaa harrastamaan seksiä vielä pitkään aikaan.

Lähde: Us Weekly

Kilpailut

Uusimmat