Syy Beyoncén ja Jay Z:n erohuhuille selvisi?

28.08.2014 18:15 - Katariina Näreaho

Beyoncén ja Jay Z:n ympärillä on vellonut runsaasti huhuja erosta. Nyt laulajattaren isä on paljastanut, miksi huhut lähtivät liikkeelle.

Beyoncén ja Jay Z:n erosta on huhuttu jo pitkään. Eri lähteet huhuilevat medialle muun muassa, että heidän välinsä ovat viilenneet yhteiskiertueen aikana jo niin paljon, että kaksikko aikoo erota jo ennen kiertueen päättymistä.

Pariskunta itse ei ole kommentoinut erohuhuja millään tavalla. Nyt kuitenkin Beyoncén isä Mathew Knowles on avannut sanaisen arkkunsa ja valottanut sitä, mikä tilanne todellisuudessa on.

Mathewin mukaan juoru laitettiin tahallisesti liikkeelle. Huhumyllyn tarkoituksena oli nostattaa Beyoncén ja Jay :n yhteiskiertueen lipunmyyntiä, joka ei ole käynyt aivan toivotulla tavalla. Juorun takana on täten ollut pariskunta itse.

- Tiedän sen, koska olen itse tehnyt saman. Kiertue on käynnissä ja joskus kiertuetta on pakko nostattaa pinnalle. Se on eräänlainen mielenhallintatemppu, Mathew kertoo radiohaastattelussa.

Sama päti myös Solange Knowlesin ja Jay Z:n väliseen riitaan. Kun Solange nähtiin lyömässä Jay Z:tä hississä, nousi siitä valtava kohu. Tämä nostattikin naisen levymyyntiä huomattavasti, Mathew väittää.

- Se oli mielenhallintatemppu. Kaikki puhuivat siitä. Lipunmyynti nousi ja levymyynti kasvoi 200 prosentilla.

Totta tai ei, Beyoncén, Jay Z:n ja Solangen ympärillä on pyörinyt valtavasti huhuja ja käänteitä on tapahtunut. Lue lisää huhuista täältä.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat