Taas yksi kohuero lisää: Yksi maailman tunnetuimmista pareista ilmoitti välirikostaan Facebokissa

05.08.2015 14:15 - Mika Parikka

Maailman julkkispiirejä ravistelee raju erobuumi. Ensin saimme kulla Ben Affleckin eronneen vaimostaan, ja heti perään Gwen Stefanin eronneen 13 vuotta kestäneestä suhteestaan. Nyt vuorossa ovat Kermit ja Miss Piggy. 

Yksi maailman kuuluisimmista julkkispareista on ilmoittanut erostaan, kun Muppeteista tuttu Kermit kertoi Facebook-sivullaan eronneensa Miss Piggystä. Pari on eronnut huomattavien riitojen lopputuloksena.

He kuitenkin ilmoittivat olevansa ammattilaisia, ja lupautuivat näyttelemään yhdessä uudessa tv-ohjelmassa, joka nähdään syyskuussa ABC-kanavalla. 

"Huolellisen pohtimisen, syvällisen harkitsemisen ja huomattavien riitojen jälkeen Miss Piggy teki vaikean päätöksen lopettaa romanttisen suhteemme.", Kermit kirjoittaa Facebook-tilillään. 

"Elämämme jatkuu nyt erillään, ja tapailemme toisia ihmisiä, sammakoita, possuja ynnä muita. Tämä on ainut kommenttimme tähän yksityisasiaan liittyen", hän jatkaa. 

The Voice ei tavoittanut Kermitiä tai Miss Piggiä kommentoimaan eroa. Samalla, kun toivumme tästä järkyttävästä uutisesta, voimme muistella hetken tämän rakkautta huokuneen pariskunnan häitä. Katso video häistä alta:


Lue myös: Unelmaparin 13 vuoden avioliitto ohi - Gwen Stefani eroaa miehestään

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat