Kuva: AOP

Taylor Swiftillä uusi "työ" - poistettiin heti paikalta

30.08.2016 12:45 - Pauliina Jokinen

Laulaja Taylor Swift valittiin valamieheksi.

Laulaja Taylor Swift, 26, nähtiin maanantaina poikkeuksellisessa tehtävässä, kun hän oli osa valamiehistöä Nashvillessa. Valamiehet ovat oikeuden maallikkojäseniä ja ratkaisevat yhdessä todistus- tai syyllisyyskysymyksiä rikosasioissa.

Swift oli valikoitunut osaksi valamiehistöä, jonka tarkoitus oli käsitellä raiskaus- ja kidnappaustapausta. Oikeuteen saapunut Swift kuitenkin ilmoitti tuomarille olevansa asiassa puolueellinen, minkä jälkeen hänet siirrettiin syrjään tapauksen käsittelyssä.

Swift perusteli jääviyttään omilla kokemuksillaan. Swiftillä on käynnissä oikeuskäsittely, joka sai alkunsa dj:n käpälöityä Swiftin takapuolta.

Tapaus sattui vuonna 2013, kun Swift esiintyi yhdessä DJ David Mullerin kanssa. Ennen esitystä Muller kouraisi Swiftin mukaan hänen takapuoltaan, kun kaksikosta otettiin yhteiskuvaa. Tapauksen jälkeen Muller irtisanottiin työpaikaltaan radioasemalla.

Muller haastoi Swiftin oikeuteen valheellisista syytteistä.

Oikeuteen toimitettujen papereiden mukaan Muller ei vain hipaissut Swiftin takapuolta, vaan nosti tämän hametta ja kouri laulajaa kuvanoton aikana.

Vaikka Swift jääväsi itsensä valamiehenä, oli hän hyvällä tuulella ja otti useita yhteiskuvia muiden valamiesten kanssa sekä kirjoitti nimikirjoituksia.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Saara Aalto otti kantaa kohuun: "Menestys ei ole sitä, mitä yhteiskunta väittää sen olevan"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat