Tervetuloa meillekin! Jonne Aaron onkin laulava remonttimies

20.11.2014 19:45 - Senni Loikala

Muusikko Jonne Aaronilla kulkee käsillä tekeminen geeneissä. Mies kertoo, mitä kaikkea hän on nikkaroinut.

Jonne Aaron, 31, on julkaissut kaksi sooloalbumia ja loistanut Negativen nokkamiehenä. Kysyimme mieheltä, mitä työtä mies tekisi, mikäli ei olisi muusikko.

- Uskon, että olisin lastentarhanhoitaja tai tekisin nuorten parissa jotakin duunia. Tai sitten olisin putkimies. Siinä ovat ne, mitä opiskelin aikoinaan. Tykkäsin hirveästi ja ne kiehtoivat minua, kertoo Jonne.

Taiteilijuus ei tarkoita Jonnelle sitä, että käytännön asioiden suhteen olisi oltava peukalo keskellä kämmentä.

- Tykkään tehdä käsillä, kuten kaikki remontit. Konkreettinen käsillätekemisen taito tulee äidin ja isän puolelta, molemmilta. Olen tehnyt taulun kehyksiä itse, lattian olen tehnyt, seinän rapannut, tasoittanut, listoittanut - pientä nikkarointia, kertoo Jonne.

Hiljattain syrjemmäs Tampereen keskustasta muuttanut muusikko pääsee hyödyntämään remonttitaitojaan myös uudessa kodissaan. Käytännön töistä puhuminen tuo kuitenkin pilkkeen miehen silmäkulmaan.

- Eli olen laulava remonttimies, en laulava talonmies. Siinähän se tulevaisuus siintää, kun yksinäisille leskirouville käyn tekemässä remonttia ja laulan nuotin vierestä, hän vitsailee.

Lue myös: Mitä sinulle merkitsee rakkaus, Jonne Aaron?

Kilpailut

Uusimmat