Toni Wirtanen kevensi sydäntään Vain elämää -ohjelmassa: Sain vertaistukea moniin ongelmiin

28.08.2014 10:00 - Katariina Näreaho

Muusikolle yksi hienoimmista kokemuksista ohjelman kuvauksissa oli se, että hän pääsi jakamaan muiden artistien kanssa taiteilijoiden kokemaa tuskaa.

Toni Wirtanen on mukana syksyllä alkavassa Vain elämää -ohjelmassa. Suosikkisarjan kolmannella kaudella nähdään myös monia muita menestyneitä pitkän linjan artisteja, joiden kanssa Wirtasella syntyi hienoja keskusteluja.

- Ohjelman tekeminen oli hauskaa ja kivaa, mutta eniten sieltä sain itselleni moniin ongelmiin vertaistukea. En tunne hirveästi muita muusikoita, joten oli ainutlaatuista hengata muiden alalalla työskentelevien kanssa, Wirtanen kertoo Voicelle.

- Mulla on paljon ystäviä, mutta heidän kanssaan on vaikea puhua artistin kipupisteistä ja haasteista.

Ohjelman kuvauksien lomassa Wirtanen pääsikin keventämään sydäntään.

- Musiikkialaan liittyy niin paljon asioita, joista voi ottaa itseensä ja tehdä ongelmia. On ainutlaatuista keskustella ihmisten kanssa, jotka todella tietävät, mistä itse puhuu. Moni sanoo, että "joo mä tiedän mistä sä puhut", mutta eivät he ymmärrä.

Vain elämää alkaa Nelosella syyskuussa. Mukana Wirtasen lisäksi ovat Jenni Vartiainen, Paula Vesala, Paula Koivuniemi, Samuli Edelmann, Elastinen ja Vesa-Matti Loiri.

Kilpailut

Uusimmat