Kuva: AOP

Twitter-käyttäjät hyökkäsivät lapsensa menettänyttä laulajaa vastaan: "Valehtelija!"

28.02.2017 09:45 - Senja Rapila

Lily Allen antoi sosiaalisen median tilinsä toisen henkilön siivottavaksi sen jälkeen, kun vihamieliset kommentit täyttivät hänen Twitter-tilinsä.

Laulaja Lily Allen, 31, koki suuren menetyksen vuonna 2010, kun hänen poikansa kuoli synnytyksen aikana. Nyt asia on noussut jälleen keskustelun aiheeksi sosiaalisessa mediassa, kun Allenin post-traumaattisen stressihäiriön syitä on kyselty avoimesti.

Kaikki siis alkoi siitä, kun eräs Twitter-käyttäjä kysyi Allenilta, kuinka tämä sai post-traumaattisen stressihäiriön.

"Kun makasin sairaalan vuoteella menehtynyt poikani jumissa jalkojeni välissä, puoliksi ulkona kropastani, kymmenen tunnin ajan", Allen vastasi kysymykseen.

Twitter-käyttäjät eivät kuitenkaan saaneet tästä tarpeekseen, vaan lähtivät kyseenalaistamaan laulajattaren vastausta. Jotkut eivät kuitenkaan ole uskoneet, että kuolleen lapsen synnytys kestäisi näinkään pitkään ja että sairaalan henkilökunta ei olisi tehnyt asialle mitään.

Vihamieliset kommentit ovat kuitenkin saaneet monet puolustamaan Allenia.

"Täällä Twitterissä on todella kamalia ihmisiä."

"Olen ollut tuossa tilanteessa ja se on hirveää."

Lopulta tilanne äityi siihen, että Allen kertoi poistuvansa sosiaalisesta mediasta hetkeksi. Allenin Twitter-tilille tulikin päivitys, jossa "Dennis" kertoo hoitavansa hetken ajan ystävänsä Twitter-tiliä ja poistavansa kaikki vihamieliset kommentit.

Lähde: Metro

Lue myös: Stalkkeri piinasi brittilaulajaa vuosien ajan - tunkeutui myös makuuhuoneeseen

Lue myös: Selättikö Lily Allen päihdeongelmansa? Näyttäytyi hyvinvoivana Pariisissa

Kilpailut

Uusimmat