Tyrmäävä kurvikaunotar sai missikisojen yhteydessä haukkuja painostaan - "liikaa lihaa"

24.09.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Italian missikisoissa toiseksi sijoittunut Paola Torrente on saanut kommentteja ihmisiltä, joiden mielestä hänen paikkansa olisi pluskokoisten kilpailussa.

Italian missikisoissa tänä vuonna toiseksi sijoittunut Paola Torrente, 22, sai kisojen yhteydessä kuulla rajuakin kritiikkiä painostaan ja ulkomuodostaan. Kroatialainen malli Nina Moric kommentoi, että Torrentessa on ”liikaa lihaa”, jotta hän voisi kilpailla hoikkien kilpakumppaniensa kanssa. Myöhemmin Moric on pahoitellut kommenttiaan.

Torrente kertoo Daily Mailin haastattelussa olleensa loukkaantunut kommentista. Nainen kertoo haastattelussa rakastavansa itseään juuri sellaisena kuin on.

- Nautin kurveistani täysillä enkä ole koskaan hävennyt niitä. On monia naisia, jotka menevät leikkauksiin tullakseen kurvikkaammiksi, Torrente sanoo.

Monet kiittelevät

Kritiikin lisäksi nainen on saanut myös paljon rohkaisevia kommentteja ja kiitoksia osallistumisestaan kisoihin.

- Aloin saada viestejä tytöiltä, jotka kiittivät minua osallistumisestani ja siitä, että näytän kurvikkuuden olevan kaunista. He ovat kirjoittaneet, että tuntevat ansiostani olonsa paremmiksi. Olin yllättynyt ja ylpeä, Torrente kertoo.

Miss Italia -kilpailussa kolmanneksi jääneen naisen äiti kommentoi, että Torrenten kokoisten naisten paikka olisi pluskokoisten missikisoissa.

- En loukkaantunut siitä, tulin vain huvittuneeksi. Kaikilla on oikeus mielipiteeseensä, vaikka se olisikin väärä, Torrente sanoo.

Monenkokoisia naisia missikisoihin

Miss Italia -kilpailun järjestäjä Patrizia Mirigliani on iloinen missikisojen kehityssuunnasta.

- Unohtakaa stereotypiat. Haluamme enemmän malleja, jotka ovat lähellä tavallisia ihmisiä, Mirigliani sanoo.

Lue myös: Plus-mallia syytettiin liiasta laihtumisesta - lue inspiroiva vastaus

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat