Uusi Fantastic Four -elokuva saa pian ensi-iltansa, näyttelijäkaarti vaihtui täysin

05.08.2015 15:15 - Reetta Haverinen

Marvel Comicsin sarjakuvaan perustuva uutuusleffa saapuu Suomen kinoihin 7. elokuuta, mutta Jessica Alba ja Chris Evans fanit joutuvat pettymään: uuden supersankarileffan päätähdiksi on valittu neljä uutta näyttelijälahjakkuutta.

Neljästä supersankarista kertovasta Ihmeneloset-sarjakuvasta on ehditty filmatisoida jo kaksi elokuvaa, mutta nelikon hurjat seikkailut saavat taas jatkoa: Fantastic Four -elokuvien kolmas versio saapuu elokuvateattereihin muutaman päivän päästä.

Herra Fantastisesta, Näkymättömästä naisesta, Liekistä ja Möykystä tehtyjen elokuvien ensimmäinen osa kuvattiin vuonna 1994, mutta elokuva ei koskaan päätynyt elokuvateattereihin asti. Siten teos on jäänyt vaille suurta huomiota. Katso elokuvan traileri alta:

Vuonna 2005 elokuvateattereihin saapunut Fantastic Four -elokuva taas sai sitäkin enemmän medianäkyvyyttä, sillä leffan tähtikaartiin kuuluivat muun muassa Jessica Alba ja Chris Evans. Alba on tuttu monista menestyneistä elokuvarooleistaan. Lisäksi naista pidetään yhtenä maailman kauneimmista daameista. Chris Evans on tullut maailmalle tutuksi muun muassa Captain America -elokuvista. Lisäksi elokuvan supernelikkoa täydensivät Ioan Gruffudd ja Michael Chiklis.

Katso elokuvan traileri alta:

Suositun Marvel Comics -sarjakuvan uusin leffaversio on kuitenkin täysin uudenlainen audiovisuaalinen mestariteos, sillä niin elokuvan näyttelijäkaarti kuin tuotantotiimikin on vaihtunut täysin vuoden 2005 jälkeen. Uusi supersankarinelikko koostuu Miles Telleristä, Kate Marasta, Michael B. Jordanista ja Jamie Bellistä. Nelikon kaunotar Mara on tähdittänyt aiemmin monia suosittuja tv-sarjoja. Nainen on nähty muun muassa sarjoissa Everwood, Käytäväpeliä, Ed, C.S.I. ja Todistettavasti syyllinen.

Katso elokuvan traileri alta:


Fantastic Four elokuvateattereissa 7. elokuuta.


Lue myös: Kuuma Jessica Alba: En ole etsinyt seksikkäitä rooleja

Kilpailut

Uusimmat