Kuva: Splash

Vedonvälitystoimisto lyö vetoa Taylor Swiftin suhteesta - kestääkö yli vuoden?

27.06.2016 18:45 - Pauliina Jokinen

Laulaja Taylor Swiftin parisuhteet ovat vaihtuvaa sorttia.

Laulaja Taylor Swiftin ja DJ Calvin Harrisin parisuhde päättyi vain alle kuukausi sitten, mutta jo nyt Swift on löytänyt uuden rakkaan.

26-vuotias Swift on nähty useampaan otteeseen näyttelijä Tom Hiddlestonin, 35, kanssa. Muutamia viikkoja kestänyt tapailu on edennyt nopeasti jo siihen pisteeseen, että kaksikon tiedetään tavanneen toistensa vanhemmat. Parhaillaan kaksikko on Englannissa tapaamassa Hiddlestonin äitiä.

Swiftin parisuhteet ovat aiemminkin vaihtuneet tiheään tahtiin. Viimeisten vuosien aikana Swiftin tiedetään tapailleen muun muassa laulaja Harry Stylesiä, Connor Kennedyä, näyttelijä Jake Gyllenhaalia, laulaja John Mayeria, näyttelijä Taylor Lautneria sekä laulaja Jee Jonasia.

Vedonlyöntitoimistot ovatkin innostuneet Swiftin parisuhteista ja muun muassa kiinalainen vedonlyöntitoimisto antaa todennäköisyyksiä uusimman suhteen kestolle.

Vedonlyöntitoimisto Taobao on alkanut myydä "vakuutuksia" Swihtin faneille, jotka toivoisivat suhteen kestävän. Fanit voivat lyödä vetoa, kestääkö Swihtin ja Hiddlestonin suhde vuoden.

Sama sivusto lyö vetoa myös muun muassa Katy Perryn ja Orlando Bloomin suhteen kestosta.

(kuva: AOP)

Lue myös: Taylor Swiftin ja Tom Hiddlestonin suhde etenee vauhdilla

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat