Viidakon tähtönen esittelee blogissa silikoninsa - kuvissa paljaat rinnat ja arvet

13.10.2014 09:42 - Mikko Räsänen

Viidakon tähtösistä ja Big Brotherista tuttu Johanna Pulkkinen ei salaile sitä, että hänellä on silikonit. Nyt Johanna on kirjoittanut aiheesta poikkeuksellisen avoimen blogikirjoituksen ja julkaissut rinnoistaan useita kotialbumikuvia.

Johanna Pulkkisen rinnat näyttävät valtavilta, koska Johanna itse on todella pienikokoinen. Vaikutelmaa korostaa se, että Johanna on muutama vuosi sitten laittanut itselleen 3,25 desilitran silikonirinnat. Nyt Johanna kertoo blogissaan koko rintojensuurennoksen tarinan.

"Olin monta monta vuotta jo haaveillut isommista rinnoista, mutta jostain syystä en ikinä saanut aikasemmin aikaseksi mennä niitä laittamaan. Varmaan johtui myös siitä, että mun sitä edeltävä miesystävä aina sanoi "et sä niitä tarvii, noi on just hyvät noin". Tää perus miesten vastaus", Johanna kirjoittaa.

Hän kuitenkin meni operaatioon. Lopputuloksen hän näki vasta kotona ottaessaan siteet pois.

"Se hetki kun otin ne siteet pois ja näin ekaa kertaa mun uudet rinnat olisi pitänyt saada mun ilme videolle. Ensinnäkin mun ekat sanat oli ääneen, kun katoin itseäni peilistä, oli "voi helvetti". Kelasin että joo nyt oon vähän liiotellut tämän koon kanssa, ja luulin että mun rinnat oikeasti räjähtää minä hetkenä hyvänsä."

Rinnat eivät räjähtäneet, ja nyt Johanna esittelee rintojen tarinan kuvien kanssa. Lue se täältä.

Kilpailut

Uusimmat