Yllätysero: Madonna jätti toyboynsa?

21.08.2014 11:25 - Katariina Näreaho

Madonnan ja hänen nuoren poikaystävänsä Timorin suhde on huhujen mukaan ohi.

Madonna, 56, on huhujen mukaan jättänyt 26-vuotiaan tanssijapoikaystävänsä Timos Steffensin. Erouutinen tuli melkoisena yllätyksenä, sillä Steffens antoi hiljattain lehtihaastattelun, joka antoi ymmärtää, että pariskunnalla menee hyvin. Haastattelussa Timor muun muassa puhui perheen perustamisesta ja muista ihmissuhdeasioista.

Nyt kuitenkin viihdelehti Us Weekly on saanut tietää, että Madonna olisi jättänyt toyboynsa kylmästi kesken yhteisen lomamatkan. Parivaljakko oli Madonnan lasten kanssa juhlimassa Rocco-pojan syntymäpäiviä Ranskassa

- Madonna pyysi Timoria ystävällisesti pakkaamaan tavaransa ja poistumaan paikalta. Hän pakkasi ja lähti ja sanoi, että heidän suhteensa on ohi, lähde kertoo lehdelle.

Lähipiiriläisen mukaan popin kuningatar ei ole ollut suhteessa mukana täydellä sydämellä koko puolivuotisen aikana.

Varmaa tietoa erosta ei kuitenkaan ole vielä saatu, eikä pariskunta ole kommentoinut asiaa. E! Online -sivuston lähteen mukaan kyse ei olisi erosta, vaan jostain muusta.

- Madonna ei jättäisi häntä kesken lomamatkan. En usko, että hän tekisi sellaista. Hän ei koskaan seurustele tosissaan näiden nuorten miestensä kanssa. Ne ovat vain säätöjä, jotka kestävät aikansa, lähipiiriläinen tuumaa.

- Kun miettii aiempia tapauksia, en usko että hän jättäisi miestä kesken reissun. Jos hän olisi laittamassa poikki, hän olisi jättänyt Timorin jo ennen matkaa.

Lähde: Us Weekly, E! Online

Kilpailut

Uusimmat