Kuva: Twitter

Simpsonien luojan uudesta tv-sarjasta ensimmäiset kuvat - pääosassa ryyppäävä prinsessa

24.05.2018 19:30 - Iiro Myllymäki - Luettu 1 528 kertaa

Disenchantment-sarja saapuu Netflixiin elokuussa.

Matt Groening tunnetaan parhaiten Simpsonit-sarjan luojana, ja nyt häneltä on tulossa uusi tv-sarja nimeltään Disenchantment. Aikuisille suunnattu animaatiosarja saapuu Netflixiin elokuussa, ja sen ensimmäisellä kaudella nähdään 10 jaksoa. Nyt sarjasta on jaettu ensimmäiset maistiaiset kuvien muodossa.

Disenchantment-sarja sijoittuu kuvitteelliseen keskiaikaiseen Dreamland-kuningaskuntaan, ja siinä seurataan erityisesti viinaan menevän nuoren prinsessan Beanin seikkailuja. Sarjan keskeisinä hahmoina nähdään myös Beanin tonttuystävä ja Beanin ”henkilökohtainen demoni”.

Nyt julkaistut kuvat tarjoavat ensimmäisen kurkistuksen sarjan visuaaliseen ilmeeseen. Sen kuvista voi ainakin päätellä, että mikään perinteinen prinsessahahmo Bean ei ole. Harvaa muuta prinsessaa on nähty viuhuttamassa miekkaa ja kittaamassa olutta. Voit katsoa Disenchantmentin virallisella Twitter-tilillä julkaistut kuvat alta.

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

(kuva: Twitter)

Matt Groening on kertonut sarjan tematiikasta seuraavaa.

- Loppujen lopuksi Disenchantment kertoo elämästä ja kuolemasta, rakkaudesta ja seksistä ja miten voi nauraa maailmassa, joka on täynnä kärsimystä ja idiootteja, Groening on kuvaillut.

Lue myös: Rakastetut piirroshahmot ovat kokeneet hurjia muodonmuutoksia vuosien varrella - katso ja vertaa!

Lähde: NME

Uusimmat