Pilalle mennyt rintaleikkaus sai aikaan kauheaa jälkeä - nainen menetti nänninsä

09.01.2015 20:15 - Rea Tallgren

Aina kauneusleikkaukset eivät mene putkeen, mutta huonoista tuloksista puhutaan harvoin ääneen tai ainakaan omilla kasvoilla. Eräs brittinainen on kuitenkin päättänyt jakaa tarinansa varoittavana esimerkkinä.

Kun Laura Damiani, 31, meni rintaleikkauksiin, haaveili hän saavansa samankokoiset rinnat. Damiania oli jo pidempään häirinnyt rintojen eriparisuus, joten hän odotti leikkaukselta paljon.

- Lääkäri sai minut ajattelemaan, että riskit olivat hyvin vähäiset ja että rinnoistani tulisi aivan mahtavat. Sitä jotenkin tuudittautuu uskomaan kaiken, koska on pakko luottaa lääkäriin, Damiani muistelee nyt.

Jokin oli vialla

Pian leikkauksen jälkeen kävi selväksi, että jokin oli vialla. Rinnat olivat suunnattoman kipeät, ne erittivät haisevaa nestettä ja nännit olivat suunnattoman turvonneet. Leikkauksen tehnyt lääkäri vähätteli ongelmia ja sanoi niiden kuuluvan asiaan.

Kun olo ei helpottanut, päätti Damiani hankkia toisen mielipiteen. Ensimmäisen kerran hän ymmärsi, että nyt on tosi kyseessä, kun hänen rintansa tutkinut puolueeton hoitaja sanoi, että asiat ovat vakavalla tolalla.

Kuin sotahaavat

Damianin rintojen kudos oli tulehtunut todella pahasti. Samanlaista tulehdusta esiintyy usein esimerkiksi sotahaavoissa. Pahimmassa tapauksessa iho käytännössä mätänee.

- Silloin minua pelotti todella paljon, Damiani muistelee.

Damianilla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin poistattaa rinnoistaan kaikki tulehtunut kudos. Seurauksena nainen menetti kummatkin nänninsä.

Pitkä tie kauneuteen

Rintojen rujo ulkonäkö sai Damianin masentumaan. Hän ei halunnut moneen kuukauteen tehdä mitään, eikä hän halunnut antaa poikaystävänsä koskea häneen ollenkaan.

Nyt, kaksi korjausleikkausta myöhemmin, nainen on vihdoin tyytyväinen rintoihinsa. Damiani on kuitenkin halunnut jakaa tarinansa varoituksen sanana siitä, mitä rintaleikkauksessa voi pahimmillaan tapahtua.

Katso kuvat tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat