Ihmis-Barbie löysi kaksoissiskonsa - uskoisitko heitä eläviksi?

14.12.2012 16:15 - Karoliina Kotala

Jo pidempään julkisuudessa viihtynyt ukrainalaisnainen Valeria Lukyanova on löytänyt lähes identtisen kaksosensa.

Vaikka kaksikko ei todellisuudessa ole mitään sukua toisilleen, muistuttaa Olga Oleynik hämmentävän paljon Lukyanovaa. Syytä yhdennäköisyydelle ei ole kuitenkaan vaike hakea, sillä kumpikin nuorista naisista on suorittanut lukuisia kauneusoperaatioita muistuttaakseen Barbie-nukkea.

- Tapasimme netissä viisi vuotta sitten. Olimme kiinnostuneita yhdennäköisyydestämme, meillä oli sama hiustyyli, meikki ja jopa pukeuduimme samalla tavalla. Ystävämme olivat varmoja, että olemme siskoksia. Ja me olemmekin siskoja, mutta vain sielunsiskoja. Meillä on sama ulkonäkö ja elämäntyyli, kaksikko hehkuttaa.

Kaksikon leikelty ulkonäkö on tehnyt naiset tunnetuksi, mutta samalla nostattanut myös runsaasti kritiikkiä. Operaatioille ei kuitenkaan näy loppua, sillä naisten suunnitelmissa on valloittaa Amerikka.

- Suunnittelemme muuttavamme Amerikkaan pian. Olgan poikaystävä asuu siellä ja minun poikaystäväni haluaa myös tehdä siellä uraa. Mutta en kyllästy ulkomailla, sillä minua kutsutaan usein kuvauksiin ja bileisiin, Valeria pohtii.

Katso kuvat kaksikosta täältä.

Alla video naisista.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat