Pian kuolevilta kysyttiin, mitä he katuvat eniten - 5 tärkeää elämänohjetta nousi esille

Saattohoidossa olleilta ihmisiltä kysyttiin, mitä asioita he katuivat eniten elämässään. Vastauksista koottiin elämänohjeita, jotka saattavat lisätä onnellisuuttasi.

Tee aamuheräämisestä hetkessä helpompaa! 5 yksinkertaista vinkkiä

Jos et ole aamuihminen, voi sängystä aamulla nouseminen olla huomattavan vaikeaa. Sitä voi helpottaa muutamalla niksillä.

Drake tunaroi näyttävästi: Ylisti toista naista vuolaasti tyttöystävänsä edessä, video!

Drake on tuoreimpien tietojen mukaan löytänyt tiensä jälleen Nicki Minaj'n hellään huomaan.

Tänään tv:ssä: Elastinen kritisoi Lauri Ylösen sisustusratkaisua: "Vähän huolestuttaa..."

Tämäniltaisessa Laurin talot -jaksossa keskitytään sisustukseen ja kalustevalintoihin. Räppäri Elastinen epäilee olohuoneeseen kaavailtua sisustusratkaisua.

Aarne, 26: "Olen kumppanilleni velkaa enemmän kuin pystyn ikinä maksamaan takaisin"
Sinulle, joka korjasit minut: Kun saimme kuulla sinulla olevan vain vuosi elinaikaa, aloimme elää

Kaupalliset yhteistyöt

Pian juhlitaan taas kesän juhlasankareita sekä hääpareja. Juhlapukeutuminen ei aiheuta päänvaivaa, kun sujahdat kevyeen mekkoon, puet jalkaan korot ja nostat huulille hymyn.
Jokainen menee naimisiin tavallaan: Susannan ja Markuksen mielestä ei ollut järkeä törsätä rahaa yhden päivän takia. Paula ja Anssi puolestaan halusivat panostaa elämänsä tärkeimpään päivään myös rahallisesti.
Liehuvat helmat kuuluvat kesään siinä missä lämpö ja aurinkokin. Muodista ei kuitenkaan tarvitse välttämättä maksaa suuria summia.
Ensi sunnuntaina on taas aika muistaa äitiä. Jos vielä mietit sopivaa lahjaa, teimme elämästäsi helpompaa ja valitsimme avuksesi vinkit, joista äiti varmasti ilahtuu.
Huomenlahja on kaunis ele ja vanha perinne, vaikka enää nykyaikana se ei olekaan mikään välttämättömyys. Lahja annetaan yleensä osoituksena siitä kiitollisuudesta, että puolisot haluavat jakaa elämänsä juuri toistensa kanssa.
Julkisuudesta tuttujen kaunotarten kihlatimanteissa ei ole säästelty koossa eikä hinnassa. Suurinta, eli tunnearvoa, ei kuitenkaan voi mitata edes rahassa.
Näönkorjausleikkaukset ovat viime vuosina yleistyneet. Siitä huolimatta silmien operoiminen aiheuttaa edelleen joillekin pelkoja. Selvitimme vastaukset yleisimpiin harhaluuloihin.
Suomessa ja Britanniassa yli kymmenen vuotta hääsuunnittelijana työskennellyt Anu Beadle tietää, milloin ammattilaisen apu on paikallaan.