Herätys muumimukien keräilijät: Täydellinen kokoelma myynnissä!

13.01.2015 14:13 - Mikko Räsänen

Muumimukien keräilystä on tullut suosittu harrastus. Nyt joku keräilijä voi saada hyllyynsä täydellisen sarjan muumituotteita, jos vain lompakon paksuus riittää.

Arabian valmistamista muumimukeista on tullut niin suosittuja keräilytuotteita, että arvokkaimpien mukien hinnat ovat karanneet satoihin tai jopa tuhansiin euroihin. Keräilijöiden harrastusta vaikeuttaa se, että vanhimmat mukit on myyty loppuun yli 20 vuotta sitten ja harvinaisinta mukimallia on valmistettu vain 400 kappaletta.

Nyt jollain aloittavalla kerääjällä on mahdollisuus saada kerralla täydellinen muumimukikokoelma. Huutokaupat.com -sivustolle on nimittäin tullut myyntiin kokoelma, joka sisältää vähintään yhden kappaleen kaikkia tähän mennessä valmistettuja muumimukeja ja -kulhoja. Keräilijät ovat löytäneet huutokaupan ja kokoelmasta tarjotaan koko ajan suurempia ja suurempia summia. Tällä hetkellä korkein tarjous on 8300 euroa.

Huutokauppa on nähtävissä täällä. Jos omistat muumimukeja ja olet kiinnostunut yksittäisten mukiesi arvoista, kannattaa tutustua hinnastoon, jossa myynnistä poistuneiden mukien arvot on eriteltynä. Se on luettavissa Iskelmän sivuilla täällä.

Kilpailut

Uusimmat