Viisi vinkkiä, joiden avulla löydät lomaromanssin

06.01.2014 10:15 - Katariina Näreaho

Moni matkamies tai -nainen etsii tarkoituksellisesti lomallaan pientä sutinaa. Jos kaipaat reissullesi romantiikkaa, voi näistä viidestä vinkistä olla sinulle hyötyä.

1. Ole aktiivinen

Älä jää odottamaan, että joku lähestyisi sinua, vaan tee rohkeasti aloite. Jos näet sinun silmääsi miellyttävän henkilön, lähesty häntä ja avaa keskustelu. Tapasit hänet sitten lentokoneessa, hotellin uima-altaalla tai ravintolassa, voit rohkeasti kysellä kuulumisia ja suunnitelmia tuleville päiville.

2. Suuntaa rannalle

Rannalla apajat ovat yleensä parhaat, sillä siellä ovat kaikki. Flirttaile avoimesti, pyydä apua aurinkorasvan levitykseen tai osallistu rantaleikkeikkeihin ja -peleihin. Jos et rohkene lähestyä täysin tuntematonta, tee tuttavuutta hengenpelastajan kanssa. Vaikka hän ei olisi sinun tyyppiäsi, saatta hänen ystäväpiiristään löytyä joku mielenkiintoinen henkilö. Rantavahdit ovat yleensä myös paikallisia, joten heidän  seurassaan saatat kokea paljon muutakin, kuin perinteiset turistirysät.

3. Kuntoile

Hotellin kuntosalilla voi tehdä tuttavuutta muihin hotellin asukkaisiin. Täällä et kuitenkaan tapaa paikallista väestöä, joten jos haaveissasi on romanssi kohdemaassa asuvan kanssa, suuntaa muualle. Myös aamuisilla juoksu- tai kävelylenkeillä saatat kohdata kaltaisesi. Laita siis herätyskello soimaan ja suuntaa rannalle katsomaan auringonnousua.

4. Vältä kännäämistä

Suomalaisilla on paha tapa juoda itsensä umpihumalaa, mutta oman turvallisuutesi ja romanssi-mahdollisuuksiesi takia, pyri välttämään liikaa juopottelua. Teet itsestäsi vain hölmön. Pari lasia viiniä riittää, eikä seuraava päiväkään mene hukkaan hotellissa nukkuessa.

5. Tee jotain!

Osallistu turistikierroksille, hyppää benji, snorklaa, sukella tai vaikka patikoi... Tee sitä, mistä itse pidät. Seikkailut yhdistävät monia, joten älä jää hotellin altaalle nyhjäämään.

Kilpailut

Uusimmat