Finnair lennättää tulevaisuudessa yhä useammin Lappiin

25.01.2014 12:15 - Katariina Näreaho

Finnair ja suuret Lapin matkailutoimijat ovat sopineet kolmivuotisen yhteistyösopimuksen Lapin lentojen ja markkinoinnillisen yhteistyön lisäämiseksi.

Finnair lisää merkittävästi lentoja Lappiin marraskuussa 2014 alkavan talviliikennekauden alussa. Lentoja Helsingistä lisätään erityisesti Kittilään, Ivaloon ja Kuusamoon. Lennot on aikataulutettu niin, että matkustajilla on sujuvat jatkoyhteydet Lapista Helsingin kautta Eurooppaan ja Aasiaan.

- Aasialaiset matkailijat ovat kasvava matkailijaryhmä, ja he ovat olleet innoissaan hyvästä revontulivuodesta ja Lapin elämyksistä, Finnairin Suomen-myynnistä vastaava johtaja Rolf Backman kertoo.

Marrasluussa alkaville lisälennoille on kysyntää, sillä Pohjois-Suomeen suuntautuva matkailu on ollut kasvussa.

- Olemme säännöllisesti keskustelleet paikallisten matkailutoimijoiden kanssa ja pyrkineet yhdessä löytämään ratkaisuja, joiden avulla voimme kehittää yhdessä Lappia matkakohteena. Yhteistyö auttaa meitä optimoimaan liikennettämme niin suomalaisten kuin muualta tulevien asiakkaiden ja lisäksi kaikkien matkaketjun toimijoidenkin parhaaksi. Matkaketjun toimijoiden vahvan yhteistyön avulla pystymme entistä paremmin myymään Suomea kiinnostavana matkakohteena, Backman lisää.

Kilpailut

Uusimmat