Ensireaktiossa: Diandra - Paha Poika

12.06.2014 16:06 - Oku Luukkainen

Diandra valmistelee parhaillaan uutta albumiaan julkaisuun lokakuussa. Paha poika on Diandran kakkosalbumin eka sinkku, odotettua uutta matskua vuoden 2012 lähes platinaa myyneen Outta My Head –albumin jälkeen.

Laulukieli on nyt suomi ja Diandra on itse vahvasti mukana biisien teossa. Paha poika on Diandran ja Sakke Aallon sävellys, tarttuvasti keinuva reggaerytmeillä flirttaileva poppibiisi. Diandra ihastuttaa kappaleella laulunsa lisäksi myös viulua soittamalla. Diandra tiiviistää tunnelmansa: "Oon superinnoissani uuden biisin julkaisusta. Paha Poika sinkku sopii täydellisesti kesään. "

Kevään aikana Diandra häikäisi lahjakkuudellaan Tähdet, tähdet-ohjelmassa, josta satoi valtavasti kiitosta. Diandran monipuolinen tulkintakyky ja huikea esiintyminen ällistytti taas kerran tv-katsojat. Syksyn aikana hänet nähdään vuorostaan The Voice Kids –ohjelman tähtivalmentajana yhdessä Krista Siegfridsin ja Arttu Wiskarin kanssa. Muusikoksi valmistunut, vuoden 2012 Idols-voittaja ottaa uuden työtehtävän innokkaana vastaan. Valmentajan työ on Diandralle mieluinen – lasten parissa työskentely olisi heti muusikon työn jälkeen mieliammatti. Esikoisalbumin jälkeen Diandran ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin kera Päästä mut pois –sinkulla, Uniikin kanssa Niin hyvä on-kappaleella ja Cheekin Fiiliksissä-sinkulla.

Paha Poika soi ensireaktiossa Voicen illassa kello 18.10 ja 21.50, sekä Diandran haastattelu kello 18.00 jälkeen.

Kilpailut

Uusimmat