Vinkkejä omaan tyyliin - katso inspiroivimmat katumuotiblogit

14.03.2013 18:45 - Heli Thoren

Tenkkapoo vaatekaapilla? Hae inspiraatiota kevätasuihin näitä katumuotiblogeja selaamalla.

Kun tuntuu, ettei omasta vaatekaapista löydy mitään päällepantavaa, on hyvä ihailla toisten kyhäämiä valmiita asuja. Katumuotiblogit näyttävät, miltä tyylitaiturit muualla näyttävät. Jos tuntuu, että kevät tuo mukanaan asuongelmat, ota muistiinpanovälineet esille ja uppoudu inspiroivien blogien maailmaan. Ohessa viisi ihanaa:

1. The Locals

Tanskalainen katumuotiblogi kuvaa muotia pääasiassa Kööpenhaminan, mutta myös muiden Europpan kaupunkien kaduilla. Blogista löytyy sekä kokeilevia kokonaisuuksia, mutta myös asuja, jotka voisi arkisempikin pukeutuja vetää päälleen siltä seisomalta.

2. Hel Looks

Rohkeasti pukeutuvia suomalaisia - pääasiassa helsinkiläisiä - esittelevä blogi saa hymyilemään. Vaikka jokaista blogin esittelemää asua ei itse päälleen pukisikaan, tulee kuvia katsoessa ainakin tunne, että vaatteita valitessa saa olla kokeileva.

3. Sartoalist

Kaikkien katumuotiblogien isä, The Sartoalist esittelee muotia monista eri kaupungeista. Hienojen ja oivaltavien asujen lisäksi myös blogia ylläpitävän valokuvaajan kauniit kuvat ansaitsevat kiitoksen.

4. Stockholm Streetstyle

Naapurimaamme Ruotsin katumuotiin keskittynyt blogi ikuistaa pääasiassa tukholmalaiskaunottarien asukokonaisuuksia. Välillä blogin pitäjät myös reissaavat muualle kuvaamaan - kuten Pariisin muotiviikoille. Väittämä siitä, että Tukholmassa kaikki pukeutuisivat saman kaavan mukaan ei ainakaan tämän blogin otannan perusteella pidä paikkansa.

5. Easy Fashion Paris

Tämä blogi auttaa asukriisin lisäksi myös Pariisi-kuumeeseen. Blogin kuvia selaamalla tulee olo, että kaikki kaupungissa asuvat ovat über-tyylikkäitä. Niin tai näin, ranskalainen tyyli näyttää hyvältä myös suomalaisen silmään.

Kilpailut

Uusimmat